Godmorgon.
Hoppas ni mår bra denna lördagen?!
Tänkte bara skriva lite om gårdagen..
Båda hästarna var duktiga faktiskt, båda fick bli tömkörda och Dino var faktiskt riktigt fin! Goodie också, men han var fortfarande lite busig, dock inte som i torsdags. Men några explosioner blev det, haha Goodie-gubben!
Det började också snöa igårikväll och givetvis lyckades jag halka när jag skulle tömma skottkärran och att tappa balansen med mitt knä är aldrig kul, så det har straffat mig inatt och än sålänge idag. Det går väl över :)
 carolinn

Hej!! Snälla svara!! Jag ska rida en elitponny imorgon, min kompis ponny. Jag är jätte nervös. Jag har bara suttit på min lilla LB ponny och hon rids ganska mycket med handen. Men alltså vad är skillnaden? Hur styr man typ en sån häst? Med sätet eller skänkeln? Vad ska man tänka på?

Du verkar så duktig!

Svar: Hej Carolinn. Tack så hemskt mycket! :)Det är jätte svårt för mig att säga med tanke på att jag sett varken häst eller dig som ryttare, men om jag hade varit du hade jag försökt att slappna av och bara lyssna på hästen du sätter dig på. Försök att känna efter hur denna hästen vill ha det och börja mjukt helt enkelt. Oftast är dom högre skolade ponnysarna lite mer känsliga bara, men även det är ju olika..
Passa på att ha kul och se det som en lärdom, rid fint! :) Lycka till!
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >