Godmorgon..
Jag vet inte vad jag ska skriva just nu, egentligen vill jag inte skriva någonting men jag är riktigt nere just nu. Jag tänker inte gå in exakt på vad som hänt... än iaf.. Men kanske om ett tag, vi får se. Jag känner bara att jag är beredd att ge upp och jag gillar inte den känslan. Men jag vet att jag kommer komma över den biten och låta mig själv bli förbannad istället och stå upp för vad jag tycker är rätt och fel.
Allt kom liksom över mig igår, alla tråkiga brev och besked det senaste.. Även om det också händer mycket skoj just nu så kan jag inte riktigt glädjas med det fören allt är klart.
Ja, nej jag ska inte sitta här och få alla på dåligt humör. Jag är egentligen ganska glad, men jag behöver bara få va lite.. Motivera mig själv för femtioelfte gången ungefär.
Vi hörs senare vänner.
 L

Trist att höra men håll ut det vänder snart skall Du se! Sköt om varandra och ta en dag i taget :).


Anna

http://dressyranna.blogg.se

Ungefär så känner jag också... Hur börjar man om när man förlorat sin bästa vän som dessutom passade mig som handen i handsken?! Men samtidigt vill jag ju inte sluta heller. Hoppas att du i allafall inte hade lika dåliga nyheter som jag hade! Och tack för din omtanke!


Matilda Holmström

http://matildaholmstrom.se

Vad tråkigt Jenny! Hoppas det vänder snart. Kram

Svar: Stor kram!
JennyM Dressyr


Sandra AW

http://sandra.webrider.se

Massor av kramar till dig! Sandra AW DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >