Tips på bloggar..
Mnga av er frågar mig vad jag läser för bloggar, därför tänkte jag nämna några av dom här. Detta är långt ifrån alla, men vi kan väl börja såhär?!
 
Skogssrusset: Jag vet inte om jag behöver beskriva Matildas blogg, men hon verkar vara en fantastisk människa och när jag tycker jag har det jobbigt, så går jag in på hennes blogg och tycker helt plötsligt att jag är ganska lyckligt lottad ändå. Ibland är det också bara skönt att gå in och läsa en persons tankar som är liknande mina egna, även situationsmässigt. En riktig fighter och jag är verkligen imponerad av henne!
 
MatildaHolmström: Nästa Matilda inspirerar mig på ett helt annat sätt, honär målmedveten och har skinn på näsan. Vilket jag gillar. Dessutom är det roligt med folk som har liknande och höga mål som mig själv.
 
Tyras hästar: Man får tycka vad man vill om Tyra (jag tänker nu på alla kommentarer man kan läsa på hennes blogg som dagligen gör mig besviken på mänskligheten) men hon är verkligen en frisk fläkt i hästvärlden. Jag önskar fler hästmänniskor vågade vara mer som henne! Dessutom tycker jag det är galet coolt hur mycket hon utvecklats som ryttare sedan hon tog upp sitt hästintresse igen, mer än vad många utvecklas på ett helt liv!
Dessutom är hon oerhört modig som vågar, trots mycket hårda ord, visa upp både bra och mindre bra saker i sin blogg. Så som filmer där hon ramlar av, eller rena misstag. Inte alla bloggare som gör det..
Dessutom har hon väldigt fina hästar och det märks att hon avgudar dom.
 
Teeamjump: Drivs av 3 väldigt målmedvetna hopptjejer, som visserligen är mycket yngre än mig men väldigt duktiga. Dessutom vet jag vilka alla 3 är och dom är även dom målmedvetna och tävlingsinriktade som personer. Det är kul att följa dessa ryttare som är påväg upp och vill satsa. Dessutom följer jag ju också utvecklingen Wilma gör med Tisse, den lilla ponnyhingsten jag hade hos mig för lite vidareutbidlning för ett tag sedan. Världens goaste lilla ponnyhingst, hade jag haft tid, plats och massa pengar hade jag gärna haft honom i mitt stall och ett tiotal ponnysar som är som honom.
 
Ninasrader Även denna blogg läser jag hyffsat regelbundet, men det är en duktig och driven tjej som driver denna blogg med en fantastiskt vacker häst!
 
Emmamattisdotter: Denna blogg har allt jag vill ha, två fantastiskt fina hästar, en otroligt duktig ryttare och en hel hög med inspiration!
 
Sätilaryttaren: Emma som driver denna blogg verkar vara en supergo person, hon har bra med uppdatering och har två fina hästar. Jag tycker dessutom det är roligt med personer som vågar sticka ut lite, i Emmas fall gäller det travhästar. I mina ögon förtjänar alla hästar det bästa, och det är kul att känna att hon verkligen tror på sina och verkligen vågar göra det. Det om något kommer man oerhört långt på!
 
Här har ni några, ska skriva ner en hög till och lägga upp en annan dag. Men har ni några fler att tipsa om?
Perfekt julbild hittade jag också... eller? ;) Frillen på Dino är skön iaf!
 Tack Jenny fint skrivet ;) god jul på dig


Åh! Blir så glad att du tycker om honom! Jag är så tacksam för all hjälp vi har fått med honom! Han skulle nog Järna bo hos dig också! :)
Tack så jätte mycket! :))


Matilda Holmström

http://matildaholmstrom.se

Tack för dina fina ord! :D


Åsa

http://hasteriet.blogg.se

Kul med tips, tack!

God jul och Gott nytt År! :)


Sätilaryttaren

http://satilaryttaren.se

åh tack för dina fina ord! Även tack för bloggtipsen, får kolla in =)


Nina Rademaekers

Tack för fina ord och för att du tipsade min blogg! :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >