Vad är det som håller igång er?
Vad är det med våra fyrbenta vänner som håller just er motiverade? Har ni speciella mål, eller är det mer av avslappningen att vara i stallet kanske? Berätta :)
 Angelica

Just nu har jag en ny häst där vi arbetar förberedande för inridning, det finns så mycket att göra så jag har nog aldrig varit så här motiverad någonsin! Att utvecklas varje dag med en så himla positiv individ! Kärlek! ^^


Charlotte Ståhl

http://csdressage.dinstudio.se

Det måste vara träningar och tävlingar och vidareutvecklingen tillsammans med hästen som håller mig motiverad. Detta betyder också att jag väldigt lätt tappar lite av glädjen när inte träningen funkar. Då är det bra att ha någon som peppar och får en att ta en steg tillbaka ett tag, oftast tar man ju två steg framåt igen sen =) vad håller dig motiverad?


Mitt mål just nu är att kvala 5:års championatet, med min alldeles underbara fina häst. Sen mitt större mål är att få stadiga rundor i 130-149.

Vad är ditt mål och vad motiverar dig i vardagen.


Kimona

http://kimonaverlemyr.blogg.se

Jag har själv en häst (d-ponny) som är avlad för dressyr. Det var det jag ville satsa på, han är jättefin i dressyren och det är tävlingarna som håller mig motiverad. Men efter ett tag upptäckte vi att han hade stora talanger för hopping och fälttävlan också. Så min dressyrponny har nu placerat sig i fälttävlan och i hopping, och hindren blir högre. Och det är MÅLEN som håller mig motiverad i den delen.


Matilda 17 år och rullstolsburen

http://skogsrusset.se

Måste ut till stallet för att få ro, tänka på annat. Älskar att ta hand om andra. Därför passar det mig som handen i handsken att få mocka rent boxar och mötas av en busig ponny i hagen. Blir surig om jag är ifrån stallet för länge.
Målet att fortsätta med träningen med hästarna är tävlingssäsongen, travet, hästrallyt och friska glada ponnysar. :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >