Bad day?
Uruselt uppvaknande hade jag idag iallafall.. Min mobil har uppdaterat till nya anroid och jag har lyckats utforska en bugg på min mobil efter det, nämligen att när jag ställer klockan, ringer den alla dagar utom dagen efter. Alltså är alarmet jag ställde igår, inställt på alla veckans dagar klockan 8.00 utom såklart måndagar! Åh så arg jag var imorse, och det retar mig att jag är så beroende av en liten skit mobil!
 
Jaja, till det positiva, jag sov faktiskt.. Jag trodde inte jag skulle lyckas somna men det gjorde jag, att klockan var 7 på morgonen när jag väl somnade är en helt annan sak. Men 2,5 timma är bättre än inget väl?
Nu försöker jag iallafall få tag på dom på ortopeden, men det är måndag och (håll i er) runt löning, så nu har folk råd att både ringa och vara sjuka.. Hemskt, men det är alltid såhär runt de dagarna när folk får lön faktiskt. Hopplöst att komma fram tillochmed på sjukhusen. Så jag får inte ens ställa mig i kö..
Dock ingen panik, jag lär få vänta ett par veckor ändå så.. Åh nu känner jag en viss arg känsla gentemot min dumma mobil som ligger här jämte igen...
 
Jaja jag han ju vakna tills Dino skulle behandlas iallafall och det gick toppen. Två minuter tog det så hade han pekat på precis allt som jag själv känt och mycket riktigt var den första nackkotan väldigt stram eller vad man ska säga. Några minuter senare var han helt jämn på båda sidorna och Daniel visade precis vad jag ska kika på, hur det blev före och efter. Sådant gillar jag, passa på att lära oss hästägare någonting. Då lär vi ju också bli mer uppmärksamma och känna felen innan dom dyker upp och alltså ringa ut dom igen. Jag var nöjd än så länge iallafall! Han hittade en liten snedhet i bäckenet också och tyckte det var mer trötta muskler som var lite stela än skadade. Inte konstigt och inga problem, men fortsätter man rida på det i några år till kommer det säkerligen bli en hälta eller så.
Precis som jag känt lite så tippar han lite fram där och det rätade Daniel ut. Häftigt ändå för jag sa inget speciellt om hur och vart utan han hittade direkt dom problemen som jag känt och det är ju ett kvitto att både han och jag har rätt.
Dino fick akupunktur som han tycker är väldigt mysigt, dock träffade han nog väldigt bra för Dino tyckte nog det pirrade lite i musklerna. Han blev hysteriskt "kliig" nämligen, och han försökte visa alla vart dom skulle klia men ja.. Han fick snällt stå och vänta tills Daniel var klar.
Efter att ha tryckt och pressat loss honom lite så började Dino gäspa och näsan rinna, alltså helt galet mycket. Som ni vet när man är ute och motionerar när det är kallt ute?! Häftigt iallafall, det visar ju att kroppen kommit igång och börjat jobba - även om han stod helt stilla.
 
Daniel trodde jag skulle känna en väldig skillnad redan imorgon så vi får se. Upp till bevis nu då ;) Nej men än så länge är jag väldigt nöjd och vi börjar ju lite mjukt imorgon med en Peter träning, haha!
 
Han såg iallafall inte halt ut och såret var redan, förvånandsvärt fint! Han läker ofta sår väldigt fort, men vet ni vad det absolut bästa receptet är för att få "vanliga" sår att läka? Himla biligt, bra och väldigt lätt! Bomull och ljummet vatten, möjligvis en spruta så du kan spruta rent såret med vatten i lite tryck. Första dagen tvättade jag med väldigt lite jodopax då jag inte vet vad han skadat sig på. Men sedan ska det helst bara vara, inte massa salvor och sådan skit. Jag lär mig av en som jobbar med stora sår dagarna i ända ;) Dessutom läser jag gärna alla studier om just sådanthär och vatten är enligt alla det bästa, då stör man inte kroppen egna läkningsprocess, men man håller det ändå rent.
OM nu inte hästen har ett väldigt speciellt sår, såklart.. Det finns ju sår som kommer innifrån och även blir av något, kanske en tagg som värker ut eller bakterier eller vad det nu kan vara. Jag menar en vanlig liten sårskada nu som Dino fick. Eller ja, den var ju ganska djup men väldigt fint, rent och ett tydligt skärsår...
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >