Det gäller att planera..
Åh jag är såå trött!
Men nu är det dags att gå upp för att åka och mata hästarna, sedan skall jag till ett annat ställe och ha träningar. För att sedan åka tillbaka till stallet och släppa ut hästarna och fixa hos Dino. Ingen ridning denna helgen då Dino fått världens sår på sitt ena bakben. Helt hopplöst, inte en enda dag klarar han utan skydd! Hade nog behövt sys, men man ska absolut inte göra det när man inte vet när det gjordes. Har det gått för många timmar stänger man bara in eventuellt "dumma" bakterier. Åh, bara inte benet svullnar upp så mycket att jag inte kan vara med på träningen för Peter på tisdag, jag har väntat så länge på den! Plus att det är kick off på lördag för Kajsa Boström. Blir en dyr vecka om han inte är bra tills dess. Samtidigt så är det ju viktigaste att han mår bra såklart, men det är så himla onödigt bara!
 
Efter att jag släppt ut hästarna igen ska jag in och kika på finalerna i Gina tricot grand prix, ska bli så kul! Ni som ska dit kommer få se något ni sent kommer glömma iallafall, tror det blir riktigt häftigt! Eller jag har hört att det är riktigt häftigt, dom har något alldeles särskilt inför finalen nämligen. Vill inte avslöjja något här dock..
 
Någon som skall dit? Vem hejjar ni på? ;)
 

Förutom de vanliga är jag så extremt förtjust i Malins Tornesch, han är så oerhört snygg och titta på, rör sig trevligt och hoppar som en gud. Inställningen verkar det inte heller vara något fel på så...MandaS. Med travhästen i hjärtat

http://www.mandasliv.wordpress.com

Tråkigt att han slagit upp ett sår :( DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >