Gårdagens träning.
Ja ni vet ju redan en del av det som hände igår på träningspasset.. Men jag tänkte berätta om själva träningen nu istället.
 
Förövrigt måste jag berömma min häst! Jag lastar min snart 4 år gamla unghingst helt själv och lastar av. Det tycker jag är duktigt. Dock har jag gjort en egen grej med lina så när jag går ur transporten där fram för att stänga bakom honom så har jag en lång lina. Skulle han backa och få panik så har jag linan som kan löpa ut en bit för att sedan få tag på den från andra hållet om man säger. Dock backar han inte innan jag säger att han får det så han är såå duktig! Faktiskt stolt över honom :)
 
Han var väldigt spänd när vi kom till ridhuset igår, extremt laddad. Sedan han kom hem från Danmark går det inte att skritta fram han från ryggen, det håller vi på att träna nu. Dom skrittar ju fram för hand och sedan är det full fart, och det har jag full förståelse för, men nu måste Dino vänja sig vid mitt sätt bara, igen.. Men han gav med sig tillslut, och travade ganska avslappnat en stund. Men sedan blev det älgtraven igen och han är jättefin och flashig då, men det är inget man sitter och rider på. Det är mest bensprattel.. Sedan är det ju bra att han kan det, men nu ska vi komma dit genom att han är avslappnad istället för spänd. Jag behöver också vänja mig vid allt detta. Peter tycker dock väldigt mycket om han, coh han pratade om kommande piruetter och passage och sådär... Lite tidigt men det är bra med höga mål ;)
Jag gillar verkligen Peter, han är så precis.. Det ska vara perfekt och han ser direkt när det är bra eller dåligt. Man kan nästan tro att det är han som sitter på istället för jag. Sedan är han oerhört kunnig och erfaren, det är verkligen så himla kul att träna för honom.
 
Som sagt tränade vi mest på att få han avspänd och dämpa hans rörlighet nästan, lite så jag försökt rida han hemma, men med inslag av det fina flashiga. Nu ska jag ta båda delarna av det jag lärt mig och göra något bra mittemellan, och jag är ganska nöjd över hur jag lyckats lösa det. Jag tycker Emma är en av de duktigaste ryttarna och tränarna jag sett, och så även Peter. Dom är dock olika men jag tycker om det! Jag är verkligen för att träna för olika tränare, sedan kan man ju ha någon som man rider mer för eller så. I mitt fall blir det ju Peter.
 
Han gjorde fina fattningar igår och precis på min hjälp, det blir jag glad över. Sedan tycker han att det är förbaskat tråkigt att skritta just nu, haha men tillslut gjorde han även det..
 
Nej han är allt en liten pärla min lilla buse!
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >