Hemma..
Blev alldeles för många timmar i stallet för mig idag av olika anledningar. Jag red Dino en stund iallafall och sedan fick Sofia hoppa upp och känna på honom..
Det gick väldigt bra men han var lite loj idag, dock såg man att han trots allt blev lite glad när han fick se på hindrena. Hör och häpna, idag gick han helt utan graman. Vi får passa på när vi vet att vi är helt ensamma. Det var faktiskt ingen skillnad...
Han gick dessutom och skritta fram idag och efter bara något varv i trav gick han med på en lägre form. Så något har förmodligen trillat ner där.
Vi höjde upp ett av hindrena lite idag och det slutade på hela 98cm (jag blev tvungen att mäta med tumstocken ;)) och han fick ett fint hopp men avstampet började bli lite slappt så han fick avsluta efter det. Inte riktigt samma tryck i honom just nu. Jag ber en liten bön att han ska bli lite trött i kroppen och gå med på någon veckas vila snart, men det lär bli en vila snart ändå, varken han vill eller inte...
 
Tyvärr blev det inga kort idag, det är så mörkt i vårat ridhus och det var redan mörkt ute så dom blev jätte dåliga allihopa. Så jag fick snällt ge med mig..
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >