Programridning.
Måste bara tipsa om att på torsdag är det programridning på Borås fältrittklubb. Så bra sätt att träna på sitt program som man ska rida om några veckor eller kanske redan i helgen.
 
Om ni mot all förmodan inte vet vad det är så innebär det; att man väljer ett program man vill rida, i detta fallet på lång bana. Man rider det som om det hade varit tävling, en domare bedömmer precis som dom brukar men efteråt så diskuterar ni ihop er om vad som behöver tränas på och vad man kan tänka på. Sedan får man alltså rida delar ur programmet. Totalt får man ca 20 minuter per ekipage, dock är jag lite osäker på vad det kostar. Innan har det legat på 100kr...
 
Jag funderar på att åka dit faktiskt och rida LB.2an.. Det är ju det program jag lär tävla själv. Dock är det samma problem som alltid, jag vill helst inte åka själv. Men funderar faktiskt på att göra det ändå, det är ju värt det! Världens bästa sätt att träna på att tävla!
 
Anmälan gör ni förövrigt via tävlingsdatabasen!
 Sätilaryttaren

http://satilaryttaren.se

sv; verkligen hemskt! Minns inte när han kom dit men han var ung iaf så han har levt nästa hela sitt liv där. Så kanske var bra att han fick somna in där, lugnt och fint :)

sv2; det är på holmen, en VD-tävling (våga deltatävling) för folk över 20, passar mig perfekt :)


MandaS. Med travhästen i hjärtat

http://www.mandasliv.wordpress.com

Smart att man kan träna på programmet innan för domare :) Skulle vi behövt när vi tävlade ;D


carolina - tinkas.blogg.se

http://tinkas.blogg.se

SV: Ja precis jag funderar mycket på tokarp, vi har ju som sakt tävlingen på fredag så har dem sin tävling på söndag ska se om ja kan få med mig någon hjälp så kasnke ja far iväg.

har testat lite olika saker. de som han gör är att han gå in halva vägen och sedan får för sig att kasta sig bakåt. han har aldrig panik eller är rädd när han gör det utan han gör de bara för trotsandets skull eller vad man ska säga. Men han är i en sådan enorm period nu så ja de kanske är så. men ska testa med att lägga in massa mat. under resan står han som ett ljust.

håller tummarna för dig om din remis!

Såg att du hade ute någon bra kille till din dino, han satte nålar men han gjorde även något mer? jag har letat efter nåon som kan lossa spänningar och bara kolla igenom. hade en superduktig i eskilstuna som började att känna igenom hästen satte nålar och sedan arbetade med "problemen" antingen massage eller kiropraktik. vad fick du betala?

Vet du vad som gäller med lång bana på borås ridhus? om ja rider ex LC fast på lång bana så rider ja som om de vore en kort eller hur gör man ? känner mgi trög här...


Anna

http://dressyranna.blogg.se

Kul! Klart du ska fara, supernyttigt att få träna på att rida program :)
SV: Ang den där filmen, jo hästen såg trevlig ut men den var verkligen inte visad på ett bra sätt och ryttaren var verkligen inte någon höjdare. Iaf på den filmen jag såg... Himla intressant det där med att kolla annonser. Gör en sjukt nöjd att man redan har en häst ;)


MandaS. Med travhästen i hjärtat

http://www.mandasliv.wordpress.com

sv: Ja drömma kan man alltid! Pappa vill betäcka om henne i år men bara för att sälja fölungen sen :(


Jenny

http://mylittleponi.blogg.se

Riktigt smart ide med programridning! :)


Mikaela

http://vardagarna.blogg.se

- Tack så mycket! :)

Gud vilken fin häst du har! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >