Äntligen påväg!
Dagen jag längtat efter sedan 1 november - idag ska jag får pussa på min favoritmule igen. Se om han fortfarande förstår svenska?
 
Jag har förberett tidsinställda inlägg då jag inte täcker ge mig ut i cybervärlden alls idag, det har jag hört så många skräckexempel om så jag får istället fixa något bra tills nästa gång jag ska till Danmark och träna så jag iallafall kan hålla er uppdaterade då!
Men som sagt, påväg nu och klockan 09.15 går färjan mot Frederikshavn. Vi är framme runt halv ett och sedan åker vi igen klockan 20.15 ikväll. Det är en timme till Göteborg och ca en timme i Danmark till Helgstrand, så inte speciellt lång bilfärd iallafall!
Jag ska försöka få massvis med bilder, på det jag får ta på och förhoppningsvis någon film. Jag hoppas på att få berätta för er om hur jag sett Sezuan live, och hur fantastisk han (och Emma såklart) är, jag hoppas också på att få se några av dom andra fina hästarna live då vi mestadels såg försäljningshästar sist. Inte fy skam det alltså, dom var megafina!
Sen hoppas jag på att få lära mig några ord på danska och att jag inte gjort bort mig alltför mycket, jag är urusel på danska!
Kanske kan jag dela med mig lite av Emmas lektioner på ridskolan också då vi följer med henne dit när hon jobbat klart. Eftersom vi har några timmar tills färjan går hem igen..
 
Vilket fall så ska det bli så kul att få se Dino riden av Emma, jag själv förväntar mig inget mirakel. Han är inte och kommer aldrig bli en Sezuan, men han är fantastisk för mig och jag är säker på att det är enorm skillnad.
Ska även passa på att prova lite nyinköpta saker som jag annars får åka tillbaka med innan bytesrätten går ut, två fulgot i en smäll.. eller hundra.
Som ni förstår är jag ganska förväntasfull över vad som väntas denna dag!
 Rackemarie

http://rackemarie.bloggagratis.se

Hoppas att du får en fin dag i Danmark. Vår lille svarte häst, Moller af Idskov, hittade vi faktiskt i Danmark :)


Ha så roligt nu :) Skönt att du äntligen ska få träffa honom! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >