Dag 3 Danmark
Jag sitter just nu i bilen utanför ridhuset hos Helgstrand. Verkar som om det varit fullt upp där idag, med fotograferingar, kunder, hästägare.. Ja allt möjligt! Ska försöka åka med Emma en sväng till ett annat ställe och kika på två hästar som hon rider..
Så kul att sitta och kika på henne för hon är extremt duktig!
 
Förövrigt ringde Emma mig imorse och fråga om vi kunde träna tidigare du ridhuset var fullt på Helgstrand..När jag kom till stallet satt hon redan och red på Dino haha.
Det är kul att se för de sista veckorna har det hänt extremt mycket med honom! Dom behövde väl ta sig över dendär tröskeln antar jag... Jag satt upp efter och vi jobbade på en jämn bjudning och hans böjning, främst i vänster varv. Det är inte helt lätt alltså men så häftigt att sitta där! Han känns så fin, nu ska jag bara få igenom min egen kropp också!
 
Förövrigt kommer ett erbjudande till er här ikväll, visserligen inte helt hundra med allt men på något sätt löser det sig! Sedan är det gicetvis så att alla är välkomna men jag tror de flesta vill bo hyffsat nära Borås iaf.. Ja ett par mil kan man väl åka men ja, vi får se.. Skriver mer om det ikväll, men en riktigt rolig möjlighet kan jag lova!Cant Wait!! ;)


rackemarie

http://rackemarie.bloggagratis.se

Spännande! Jag håller koll i kväll :)


Carolina

http://tinkas.blogg.se

Ja vill va med!!!


camilla

http://millas.blogg.se

åh, kan det vara träning på gång? ;) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >