Dags att ta tag i detta nu..
Jag är ju bäst på att vara ute i sista stund, och detta med att boka resan till Danmark i torsdags natt var inget undantag..
Men sedan hade jag behövt fler timmar på denna helg för att hinna med allt jag ska göra, inte bara packning nu som jag måste fixa nämligen..
Gjort en hel del men har massvis kvar ändå, måste blandannat fixa ett mobilt bredband och kontantkort från 3. Jag måste ju kunna blogga och ringa känner jag. Men vill ha koll på vad summorna hamnar på liksom ;)
Sedan är det detdär med mitt tävlingsskåp, det behöver rensas, likaså min bil eftersom pappa ska ha den och kunna ha något verktyg i (jag måste låna hans bil med drag ju) och jag ska packa upp och sedan packa i det som skall med till Danmark. Har mycket grejor hemma just nu så en del ska bara till stallet, den biten är dock hyffsat fixad, putsat och så har jag också gjort. Tänkte även städ och greja och se till att allt är klart tills jag kommer hem på fredag.
Ja jag vet ju vad jag har att göra idag iallafall, som ni kanske förstår. Men det är trots allt för att jag ska göra något roligt så det är ändå helt okej :)rackemarie

http://rackemarie.bloggagratis.se

Måste ändå vara roliga förberedelser inför resan. Klart du måste kunna blogga!!!!
Dino är nästan löjligt lik min Nozze-fux på denna bilden. Den uppsynen känner jag igen ;))))


Noomie Sundell

http://lexx.blogg.se

Gör så :D
HAha, joo, det kommer nog fler tillfällen. Hade dock behövt en ny hjälm sen jag flög av, menmen (x DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >