Går snart in på sista dagen..
Nu ikväll ska hela teamet gå ut och käka, en av groomarna ska sluta så dom brukar gå ut och äta då. Emma har tydligen skrivit upp mig med så jag ska också följa med! Roligt :)
Sista kvällen i Danmark, känns faktiskt jättetråkigt! Funderar på att stanna ett tag till. Med tanke på stormen idag så är det ju inte helt omöjligt heller, haha!
Haft en toppen vecka ihop med Emma (och såklart Dino), hon är inte bara en bra tränare och ryttare, utan en himla rolig och go person med. Tack Emma för att du tar dig an både mig och Dino ;)
 
Dock har vi ett träningspass kvar och nu ska vi slita lite extra bara för det. Sedan ska vi hem och tjuvträna, för förhoppningsvis blir det ju att Emma kommer till oss nästa gång! Så kul att många verkar vara intresserade, jag tror jag ska kunna lösa dethär ganska bra men jag har några bra alternativ annars. Vi får se, det ska bli himla skoj iallafall!
Dino hälsar att hans snygga svenska tjejer kan göra sig beredda, för snart är kungen tillbaka på Svensk mark.. Lite snyggare, mycket bättre och med en fin dansk/svensk brytning.. Mumma! ;)Emelie

http://lindblad.blogg.se

oj, fortfarande mycket pengar! Trodde den kostade 499 i vanliga fall ;) ja, jag har ju pengarna så det är inte det... Men ändå så sjukt mycket! För på hööks har det funnits en mössa som kostat 139 eller något och den är minst lika snygg ;)


anni

http://anniis.blogg.se

Åh vad tråkigt att ni ska åka hem nu redan, men dino har ju varit borta länge, så han blir säkert glad han! :D

sv: Jo, jag hade ju bara planerat att ha skarpare bett på uteritt och någongång då och då, mest bara för jag känner att jag måste få en reaktion, att det händer något !! Nu har jag suttit och envisats med mjukt bett i såååå många månader, och det är iaf värt att chansa! :) Tack för tipset med eggbett, ska testa det! (har förövrigt skickat över porträttet nu också, det var en rolig utmaning! :) )


Mia

http://mwdressage.se

Vad tråkigt att åka hem, men vilka härliga dagar du verkar ha haft :)


Lika charmig som alltid ;) Hans ögon ser så snälla ut! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >