Ge mig några dagar till....
Ja dagen igår var som vanligt hur bra som helst! Jag känner att jag hade velat stanna lite längre dock... Ganska mycket längre, men ja, man kan inte få allt här i världen!
Det är verkligen så himla kul här, och sitta och titta när Emma, Andreas, Anna, Thomas och alla andra duktiga ryttare rider, ja det är fantastiskt! Jag hade kunnat gå här utan häst också faktiskt för det är så himla lärorikt!
Jag önskar dock jag hade haft en mer utbildad häst nästan så jag också hade fått sitta och träna piaff och passage och seriebyten och grejer nu, för jag har massvis med aha-upplevelser där som får mig att vilja sätta mig och träna på samma sak för att hitta känslan man fått från backen eller så..
Det pratas mycket om Herning där i stallet, märks att det är en höjdpunkt på året verkligen! Jag har fattat det som att det dock bara är Emmas hästar som ska gå där? Men alla verkar se fram emot det lika mycket, första helgen i mars är det iallafall.. Det hade varit skoj att åka över och kika in denna höjdpunkt men vi har ju faktiskt en oerhört viktig kickoff den helgen så vi får hoppa det, haha!
 
Jag är så träningssugen just nu så att Dino kommer få tränas 2 gånger i veckan nu! Haha, lugna.. Han ska nämligen börja hopptränas när han kommer hem. Det kommer han älska tror jag, dessutom väldigt bra träning!
Jag har nämligen funderat fram och tillbaka och bestämt mig för att inte låta honom vila nu, han känns så himla fräsch nu och jag tänker rida in mig lite i detta först. Känner jag om en vecka att han känns förjäklig så får han vila då istället. Men han är pigg och fin i kroppen så finns ingen anledning att låta honom vila, han kommer ändå få börja gå ut lite i skogen och sådär nu igen och det är ju nästan lite vila..
Min tanke är dessutom att han ska in till ridhuset, helst på söndag, och tränas lite. Är han fin och håller sig på mattan såpass som jag vill så är allt lugnt. Beter han sig istället som en vildhingst så kommer han dock få lite vila ändå och då åker manligheten bort! Men som han beter sig just nu så känns det ganska lugnt faktiskt.. eller väldigt tillochmed. Blir han som en ångvält inne i ridhuset så känns det dock som att det börjar bli dags nu..
 Dressyrtanten

http://dressyrtanten.blogg.se

Det är en väldigt fin häst du har. Hur gammal är han?


Elfina ♥

http://elfinas.blogg.se/

omg vilket pampigt hus i bakgrunden. där skulle man bo.. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >