Haha busen..
Jag satt och kikade igenom inlägg som jag skrivit i somras, jag och Dino var ibland oense om hurvidare han skulle ha grimma på sig eller inte i hagen när han gick på betet.. Inte kul om han hade råkat komma lös och inte har någon grimma på sig ansåg jag, mycket mer spännande ansåg Dino..
Något förvildad blev han under denna tiden kan jag tala om, vi hade många saker vi var lite oense om haha!
 
 
Vilket fall, han kom alltid glatt fram till mig när jag kom, men såfort jag kom in med grimman så bet han antingen tag i den och skulle busa eller så stack han. Stod 45 minuter en dag med skrället!!
Såhär road såg han ut när han till sist fick se sig själv besegrad... (Tack vare alldeles för många påsar med morötter..)Jenny

http://jenny.weride.se

Så vacker häst! :)


MandaS. Med travhästen i hjärtat

http://www.mandasliv.wordpress.com

HAHA vad söt han ser ut på sista bilden! Eller ja han är ju alltid söt på alla bilder men han ser så lessen ut att han fick ge sig ;)
SV: Jag skulle bli väldigt förbannad och gå i taket ;) Haha nu har vi iför sig bara ston hemma pga att Pappa tycker det är för mkt jobb med en hingst då vi inte har tillräckligt stort stall eller tillräckligt med bra hagar för att kunna hålla hingst! Vårt stall är litet och alla boxar är öppna så hade nog inte gått även om jag vill ha en hingst ;)


Frida

http://mylittleponi.blogg.se

Vad fin Dino är! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >