Hemma igen.
Jösses vilken dag jag haft, jag är så otroligt glad!
Dino mår toppen, jag och Caroline har haft supertrevligt, kul att träffa Emma och se vilket fantastiskt jobb hon gjort med min häst, plus att jag sett sjuttioelva andra hästar som jag hade (nästan) kunnat byta bort min häst mot och det bästa av allt - vi fick se Sezuan. Dock riden av Andreas... Men alltså vilken jäkla häst! Det är det mest fantastiska jag sett..
 
Sen var det ju helt otroligt att få se min lilla prins, han var så lugn och snäll så, och dessutom har Emma verkligen gjort ett superjobb med honom. Hon  är så otroligt duktig!
Ett litet smakprov.. Lovar mer bilder imorgon!Erika

http://ettahnia.blogg.se

Åh vad fin han ser ut!! :-D


Camilla

http://millas.blogg.se

SV: samma som båda mina då, liten mun :) min gamla D-ponny hade 9,5! Nä, utifrån den filmen kan man inte tro att hon brukar dra in näsan alldeles för mycket, jag utgår hellre från det där lite för öppna läget och rider ihop henne mer när hon blir starkare än att sitta med ingenting alls i handen.

Vad fin han ser ut! Förstår att du är jätteglad :D hade velat skicka iväg min nyblivna 5-åring för lite proffsridning men har nog inte möjlighet.


Åhh detta kortet blev ju kanonfint Jenny! Jag vill tillbaka.....


anni

http://anniis.blogg.se

Åh vad härligt att du äntligen fick träffat honom nu! :) Och han ser ju riktigt fint ut! :)

sv; jo men givetvis ska man kunna rida med den, alla klarar inte det, och vissa har väldigt svårt att få ihop de med två tyglar i början och känner inte riktigt av hur hela funktionen med den ska va, men dom måste ju få en chans av att lära sig. Ge det några ridpass, hästen är inte ren och skör porslin hur mycket vi än vill göra dom till det! :P Jamen, ingenting med det, du kör på en bra stil på bloggen så absolut blir de en länkning hit och dit ;) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >