Nästan ännu gladare..
Går det? Första dagen var ju toppen, men alltså jag blir förvånad över vilken skillnad Emma lyckats göra på min buse till häst på ynka 3 månader!
Helt plötsligt blev smärtrehab lite mer värt än innan :)
Jag åkte iallafall tillbaka till andra stallet igår, eller ridskolan kallar vi det.. Pysslade lite med Dino och gick ut i ett överfullt ridhus med massa söta ponnysar. Tyckte givetvis Dino också som är himla farcinerad av deaas varelser... Han är ju inte uppväxt tillsammans med väldigt små ponnysar eller så heller.....
Men han skötte sig himla bra, kunde dock inte komma till någon vidare ridning då det fullständigt flög små ponnyryttare hit och dit, och dom har noll respekt för att han är hingst haha. Men det är bra, jag ser det bara som en bra träning och han var ju duktig så!
Jag fick till det ganska bra, behöver dock jobba mycket på mig själv märker jag. Har tappat en hel del, men det är så himla "enkelt" att sitta och rida nu, och oerhört kul så jag har inga problem med att sitta där uppe i flera timmar och träna. Det kommer ju inte Dino tycka är lika bra dock haha..
 
Jag säger detta hela tiden just nu, men jag är så glad över min häst och Emma just nu. Alltså jag har ju alltid tyckt att hon är extremt duktig, men det hon gjort på så kort tid är mer eller mindre underverk! ;)
 
Lite roligt var det dock, alla på Helgstrand vet ju vem Dino är känns det som. Jag får höra ofta "Jaha, det är du som är Dinos ägare" eller som idag så gick några förbi och log, "ah Dino är tillbaka"... Jag insåg att något bus måste han ju ha gjort alltså, haha!
Mycket riktigt, Emma berättade om Dinos paradnummer, ni vet som jag visat en film på... Han biter tag och sen bara kör han, och när han väl stannar så blir han galet upprörd. Denna gången hade han dock inte stannat utan kör rätt in i bland massa träd och buskar typ, så stackars Emma fick klättra ner i trädet för att ens lyckas komma ut... Haha och helt ärligt är jag inte förvånad... Han är en liten såndär hyss-häst! Knäpp häst jag har alltså, men ja som sagt.. Han är lite speciell alltså!
Nu funkar dock styrförmågan mycket bättre så han borde nog lägga av med sådannadär dumheter snart tror jag, eller nej.. Det kommer han göra!
Alltså jag dör varje gång jag ser dessa bilder... Jag minns att jag tänkte "Vad f*n har du köpt Jenny?" hahaHanna

Å va kul att läsa att det går så bra och att du/ni har roligt! All lycka till er, det är du värd! :)


JennyM

http://jmdressyr.se

Tusen tack Hanna! Gullig du är :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >