Så glad!
Nu vågar jag nog berätta att på måndag åker jag till Danmark för att spendera massvis med tid tillsammans med min pärla! Jag stannar tills på fredagen den 1 februari så har 5 dagars träningsvecka framför mig. Så himla kul! Sedan ska plutten få vila, så länge han behagar iallafall...
 
Jag tror inte ens ni förstår hur roligt dethär ska bli, dessutom kommer jag spendera extra mycket tid med Dino. Ta igen för alla 3 månader som jag nu missat! Ett helt kvartal har han varit iväg... Helt galet! Men av det jag sett hittills så har det varit värt varenda sekund och varenda krona! Det som svider mest är färjan, fy vad dyrt det är att åka med häst över havet sådär.. Ska jag tävla utomlands någon gång så ska jag ta malmö och bron, möjligtvis någon färja neråt landet men Göteborg finns bara en färja som går, då också helt utan konkurrens vilket gör att med rabatt och grejer betalar man ynka 2600kr... Som hittat! ;) Men som jag skrev det är värt varenda krona.. Dags att göra något åt motivationen här hemma också bara, vi får se hur det löser sig.
Massa roliga grejer att göra inför resan, ska köpa lite foder bland annat tänkte jag så kan jag börja vänja över han igen och sådär, sedan ska det packas och mitt tävlingsskåp ska dammas av haha. På tiden kan jag lova!
Med risk för att tjata, fattar ni hur kul det ska bli?! Helt ärligt så är det få som någonsin får möjlighet att göra något sådanthär, men nu var det min tur :)Anna

Du förtjänar varje minut!!


rackemarie

http://rackemarie.bloggagratis.se

Åh, förstår så väl att du längtar efter din fina häst:)
Sv: Ingen fara: Jag kände mig inte alls träffad:) Men nyfiken kommer jag fortsätta vara så mina frågor får du nog stå ut med ;)


Emelie

http://lindblad.blogg.se

Tack! :D Jag la upp jämförelsebilder på min sköthäst och mig, kolla gärna och skriv vad du tycker - så roligt att veta vad en duktig ryttare tycker! :D Det är lite längre ner på bloggen!


carolina - tinkas.blogg.se

http://Tinkas.blogg.se

Hej!
Har läst och följt dig helatiden ja varti borta. Bekagar att din rehab gick som den gick,för ja förstår att du blev besviken och om även ltie sämre? Trist när sjukvården behandlar än så. Kommer du försöka driva viare för att komma till lunda eller vad väntar du på nu?

Va härlig dino ser ut att vara på bilderna från Dammark! Superfin häst! är inte alls avis på dig som får åka och ha en träningsvecka för emma inte alls ;)sjävl så ska jag iväg 10 dagar till Sanna Nilsson (www.sannanilssondressyr.blogg.se) någon gg i vår. vi har inte riktigt besämt när än bara.

Sedan måste ja även tacka för tipset om clinicen! redan anmält mig ska blir roligt!? Du vill föresten inte försöka anordna något skoj i hopp med exempelvis emma som kommer och träna i borås två dagar i månaden eller varanann månad? så är de en bindande anmälan så får alla som vill träna för henne? eller liknande? någon annan tränare kasnke med?
RKam c DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >