Träningsdags!
Ja nu är det såhär, jag har haft mina funderingar på att be någon riktigt duktig tränare komma till Borås och ha träningar. Det finns ju några få duktiga, tillexempel Peter. Men personligen tycker jag det är bra att få flera ögon på sig och tränare för flera tränare..
Sedan fick jag faktiskt flera som frågat hemskt mycket om just Emma, och ja... Drömmen hade ju varit om hon hade kunnat komma!!
 
Nu har jag pratat med Emma om det och hon kunde absolut tänka sig att ha kanske en helg där hon tränar. Jag funderar på om man skulle kunna börja med en helg och se hur folk känner, men vill man sedan vara med så har man en fast plats eller så. Då får man antingen rida själv eller hitta någon annan som kan rida på ens tider, annars får man betala ändå. Just bara för att det ska bli värt för henne att åka över sådär.
Helst av allt ser jag att man rider båda dagarna, jag tar givetvis på mig ansvaret att försöka fixa allt detta med plats och sådär också, men jag vill gärna ha förslag på hur, när och var.. Har lite idéer men skriver inget innan jag har kollat upp det till hundra.
Men jag vill iallafall veta vilka som skulle vara intresserade? Träningarna är 45 min och priset får ni när om ni är intresserade...
Ni kan väl maila mig isåfall?! jmdressyr@hotmail.se
Även om ni bara funderar på det eller har några frågor eller så..
 
Men för att skriva lite om Emma då.. För er som inte kanske vet vem hon är, borde väl dom flesta gör nu som läser denna blogg, haha!
Förutom att hon är magisk, så är hon otroligt duktig och har tävlat en bra bit upp i klasserna. Även om det är unghästar hon är extremt duktig på så är det alltså inte bara unghästar som man kan rida för henne, hon är även duktig på ekipage som gått högre också.
Jag har själv tränat för henne några dagar nu och är oerhört nöjd! Har aldrig haft en tränare som trots Dinos unga ålder har så mycket att påpeka men fortfarande gör det på ett bra och vettigt sätt. Jag har verkligen ett enormt förtroende för denna människa.. Sedan kanske man kan få henne att hoppa upp på ens häst någon gång om det skulle köra ihop sig med, och tro mig när jag säger att människan är fasen magisk! Inte bara jag som säger det ;)
Emma jobbar alltså heltid på Helgstrand dressage där hon varit sedan 2009, men har innan det jobbar även i Tyskland och i Sverige hos Pether Marke och Per Sandgaard.
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst egentligen, men bara titta på vilka hästar hon får förtroendet att rida hos Andreas (som själv är en av världens bästa ryttare, enligt mig) så säger det ganska mycket!
 Erika

http://ettahnia.blogg.se

Åh synd att man bor så långt bort! ;)


Anna

http://dressyranna.blogg.se

Kul! Så himla mycket värt att få rida för duktiga tränare och dessutom regelbundet. Hoppas ni får ihop tillräckligt med ekipage. Så, det kommer inte upp någon film på din stjärna framöver? :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >