Typiskt!
Sitter hemma och försöker fundera på vad jag behöver ha med till mig själv (inte alls lika roligt att packa..) och mitt i allt kom jag på att jag glömt en sak i stallet. Dinos padd till sadeln, den ska funka hyffsat ändå men tycker dock den såg sådär ut när jag var och hälsa på.. Får väl se om jag hinner åka imorgon innan jag åker mot gbg och hämta den i stallet. Så drygt bara, men men det ska nog kunna lösa sig..
Hade skrivit en fin lista på grejer jag skulle ha med men den glömde jag givetvis hemma! Jaja, annars är allting fixat, det viktigaste av allt - internet! Haha så nu kan jag blogga hela veckan ;)
 Högås Stuteri/Tessan

http://www.stuteri.blogspot.se

Fin blogg. Man blir nyfiken när man klickar in här och vill veta lite mer... Kanske en kort presentation av dig och ev häst/ar i vänsterkolumnen? :-)
Lycka till i Danmark!


Sanna & Josefine

http://stallmuppisarna.blogg.se

Hej, super fin blogg! Lust med bloglovin' byte? :)
Kraam


amanda

http://amanduws.blogg.se

sV: Jaa :) speciellt när jag har missat två tävlingar som redan har varit i år.. men eftersom att det blir första starten på honom så känns det ändå ganska skönt att det inte är några krav man behöver ställa :p


MandaS. Med travhästen i hjärtat

http://www.mandasliv.wordpress.com

Sv; Ja när jag blir miljonär så ska jag ha egen hästgård med både hingstar och ston ;) *drömmer lite*
Ja mkt uppdatering nu från Danmark ;D


jättefin häst!! inte alls en frukt ;) Vad tycker du om mitt inlägg om Brazillian hair blow out? vill gärna höra åsikter, ha en bra dag snygging! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >