Vart är jag påväg?
Ja, jag inser att jag har lite för många nya läsare för att inte skriva om detta.. Dessutom vet faktiskt inte alla vad detta är för ställe alls..
 
Men jag är alltså påväg till Danmark och Andreas Helgstrands anläggning, (Helgstrand dressage) där Emma jobbar, hon har varit snäll och haft hand om min häst medans jag gått smärtrehab i två månader. Men nu är det alltså dags att hämta hem Dino, han har trots allt varit ifrån sin matte i hela 3 månader nu!
Så vad passar inte bättre än en träningsvecka för Emma?
 
Just nu står Dino i ett stall en bit ifrån själva anläggningen, men det gör inte så mycket. jag kommer sitta klistrad i ridhuset när Emma jobbar ändå! Ni som inte har en aning om vem Andreas är, eller någon i teamet - kan jag berätta att det är rena drömmen för oss som gillar dressyr!
Vi börjar med personerna som jobbar där, vilka proffs! Allihopa! Så himla duktiga, och man inspireras något enormt av att bara se dom rida!
Sedan har vi hästarna, det finns inte en enda dålig häst! Om ni tänker er att alla städer eller byar där vi bor har kanske en eller några riktigt fina hästar, här är varenda häst sådan och lite bättre ändå!
Nästa grej, anläggningen... Ja vad ska man säga, lyx att gå där och jobba dagarna i ända!
 
Ja som ni förstår är det verkligen världsklass på detta stall och jag vågar nog säga att det är ett av världens finaste dressyranläggningar, då menar jag helheten, med duktiga människor, fina hästar och anläggningen i sig. Jag ska försöka få lite fler bilder på hur det ser ut, tyvärr blir det inga bilder på hästarna som står där. Ni får nöja er med bilder på en styck Dino! ;)
Dock kan ni få se vilka hästar jag pratar om blandannat..
Sir Donnerhall II och Sezuan, två av mina 150 favorithästar på denna anläggning (men dessa två sticker ut lite extra..)Sätilaryttaren

http://satilaryttaren.se

sv; ja men precis! Visst hästar kan få märkan av skänklarna (Håjt får det av mina samt av tyglarna ) men hennes häst hade ju ingen päls kvar :O Det ger en sån fel signal till alla som inte förstår själva och precis som tobbe " att köpa häst är ignet man gör på en helg" vilket det känns som vissa gjord..

yes har eget. Jätte skönt att stå själv men samtidigt lite tråkigt då man inte har någon som kan hjälpa en ;)


Emma

http://eemmamariee.blogg.se

Fin blogg hoppas du har haft en bra dag!


Nina

http://traumerin.blogg.se

Vad roligt för dig att få ta hem Dino igen.
Sezuan är riktigt läcker. :) I alla fall på den där bilden.

Sv. Oj, kan dom vara så mycket värda bara för att dom är godkända? Ja jag kommer aldrig ha en häst i den klassen i alla fall. Men det bryr jag mig inte så mycket om, jag är ju som sagt inte mycket till tävlingsmänniska. :)
Och jam, du får säga så om ryttaren. :)


Jenny

http://jenny.weride.se

Sv. Tack! Detsamma :) hur är det med dig?


Jenny

http://jenny.weride.se

Sv. Tack! Detsamma :) hur är det med dig? DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >