Vilken dag!
Idag var jag uppe tidigt igen för att åka till Dino och pyssla lite innan jag skulle träna för Emma vid halv tio.
Min lilla Dino har skött sig toppen idag verkligen, lugn och snäll! Står och sover på gången, trots massa ponnsyar som springer förbi.. Han är dock väldigt förtjust i dom vita haha!
Det har förövrigt blåst som jag vet inte vad här! Tur att det inte var idag jag skulle åka hem iallafall, för jag misstänker att jag inte hade fått åka med färjan!
 
När jag var klar med Dino åkte jag till Helgstrand och satte mig och kikade när alla red. Det finns en hingst som Emma rider nu som är så extremt häftig! Den gillar jag verkligen, snygg att titta på dessutom!
Sedan såg jag även Sir Donnerhall II, live in action för första gången..
Dessutom såg jag dendär OS-hästen jag skrev om förra gången jag och Carro var här, den som inte var så speciell enligt oss. Bara för att vi jämförde den med alla andra hästar på denna anläggning, så hamnade den i lä litegrann.. Men den är som sagt finare när den kommer igång, men jag personligen tycker den är lite slapp i bakbenen ibland. Men när den väl kommer igång så blir den mycket bättre, främst i passage och piaffen! Sedan är den så himla stabil, så kan tänka mig att den plockar poäng bara för det!
Tänkte visa er filmer på dom båda, dock inte från idag då givetvis, men så får ni se vilka hästar jag egentligen skriver om :)
 
Artemis, hästen som gick OS i somras, dock har han en ny ägare och ryttare nu som jobbar hos Helgstrand!
Sir Donnerhall II, en 7årig hingst.. Förövrigt är tävlingen på den anläggningen där Dino står nu.. :)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >