Besviken på mig själv.
Jag är så trött på dethär nu ibland alltså.. Imorse var en sådan morgon där min kropp egentligen bad mig att inte gå upp, men jag såg fram emot att träna så jag gjorde ju såklart det ändå.. Kanske borde stannat i sängen trots allt..
För det första var jag sen till stallet, då jag mår allt annat än bra av mina mediciner just nu. Ibland känns det ingenting och ibland är jag helt skakig, febrig, spyr, mår illa, svimmar eller bara väldigt trött. Men vi kom iväg tillslut!
Väl uppe på hästen ryggen så kände jag med en gång att mitt knä var allt annat än med mig idag.. Men jag provade, som alltid. Men seriöst, man kan inte kräva något av en unghäst (eller någon annan häst) när man själv rider som en kratta. Förutom knät var jag så extremt svag i kroppen, ingen stabilitet och orkade knappt hålla fast i tyglarna ju!! Dino som gick så bra till en början, eller ja om man jämför med förgående veckor så var han fin. Nu är det det sista som ska finslipas bara men det går att göra det nu, innan var det mer att få honom på min sida igen.
 
Jag bara gav upp efter en stund, hoppade av och kände att jag behövde luft.. Emma fick rida resten av passet och jag njuter av att se henne rida min häst. Han behöver som sagt komma igenom detdär sista nu, men hon förekommer han hela tiden vilket gör att det ser så lätt ut. Dessutom rör han sig faktiskt riktigt trevligt när hon sitter på. Tycker om dendär hästen alltså! Men jag är så besviken på mig själv när mitt knä tar över som det gjorde idag! På detta så skakade jag så mycket att jag inte kunde hålla i något, fantastiska biverkningar ellerhur? Dom ska dock försvinna inom en månad, annars ska jag få testa något nytt igen. Dom har redan varnat mig för att dom första 4-8 veckorna kan bli ganska tuffa så.. jag fortsätter leva på hoppet och ser fram emot att kunna visa min häst lika fint som Emma kan, dream on ;) 
 
Har i övrigt haft en toppenhelg med Emma och alla andra fina vänner, längtar redan tills Emma kommer nästa gång!
 JONNA - shettisblogg

http://ponnyvalack.blogg.se

usch vad jobbigt :(
Hoppas tiden går fort så du blir bra igen ♥


Anonym

Döm dig själv inte för hårt! Vet också hur de är med biverkningar på mediciner, provat efter antal ;) De är inte roligt men oftast går de över! Dino älskar dig nog lika mkt ändå ska du se!
Stor kram <3


Dumma surfplatta! Iaf min kommentar ovan :)


åh vad jobbigt det låter. Hoppas du snart mår bättre, kan inte va kul med såna biverkningar. Du får bara göra det du känner att du orkar. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >