Buse!
Nu börjar jag känna igen min häst igen, haha.. Jag var ute och letade efter hans tappsko i hagen och gissa vem som skulle leka med matte?! Plockade till mig en pinne för säkerhetsskull haha, den enda jag kunde skydda mig med. Han höll sig på behörigt avstånd men han försökte verkligen få igång mig och leka med honom.. Jag uppskattar dock inte en stegrande häst 5 cm från mig. Men Dino var hur cool som helst om ni frågar honom ;) Man kan ju inte så mycket annat än att skratta lite åt honom, jag blev glad av att se att han har lite av detta beteendet kvar (konstigt nog) det känns som jag börjar få tillbaka min gamla vanliga Dino igen. Ingen är gladare än jag då kan jag lova :)
 
Goodie är inte lika road dock, stackarn förstår inte varför man ska hålla på sådär när man kan äta eller sova, alternativt rulla sig..
Han fick komma in och göras iordning för en fantastisk tur i skogen, galet pigg var han och vi körde på i galopp i lätt sits en väldigt lång sträcka. Han känns väldigt fräsch Goodie, det glädjer mig verkligen! Misstänker att han blivit behandlad som en kung hos Jenny. Vi var ute och red ca 7km på nästan 40 minuter, men gott om uppvärmning och nedvarvning. Men Goodie var lika pigg när vi galopperat klart. Men vet ni? Någon som fortsätter att förvåna är Lucky måste jag säga, denna lilla vovven hänger med trots att vi ligger i ganska bra tempo och Goodie har ganska mycket längre ben kan jag säga. När hon har fått varva ner några meter ser hon knappt ansträngd ut. Galen kondition måste jag säga, snabb som tusan är hon dessutom! Fina tjejen :)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >