Måndag.
Ny vecka! Idag tar jag nya tag, är väldigt tagen efter igår. Det känns i hela kroppen när jag har sådär dåliga dagar. Dessutom lär det göra mer ont ett tag nu igen, men det är så det är och kommer förmodligen alltid vara. Man lär sig att anpassa sig, det kunde faktiskt ha varit värre!
 
Trots allt är jag glad över träningen igår, det är påväg att släppa nu. jag känner nästan igen Dino igen och det gör mig så glad! Han är och kommer alltid vara en väldigt bestämd häst, men han har en ganska bestämd matte så det gör nog inget ;)
 
Pratade med Emma igår om en liten plan jag haft ett tag, men det har kännts så avlägset på något vis.. Hon tyckte det var en bra idé så nu har jag beslutat att fullfölja den, jag kommer avslöja för er med men inte riktigt än. Allt ska vara klart först! Men förhoppningsvis blir det riktigt bra! Men det krävs en hel del planering, och under en lång tid så det är nog dags att sätta igång tror jag..
 
Tusen tack till alla inblandande i helgen, det var som vanligt en toppen träningshelg och jag hoppas få se er nästa gång också!
Kram
 
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >