Bästa, bästa Goodie!
Idag var Goodie så himla fin! Vi tog det väldigt lugnt till en början, men avslutade med det han har jobbigast för, högerslutor i trav och galopp och piruettarbete. Jag är noga med att han inte ska vända, för det gör han lätt och han flyger runt. Men jag vill att han ska vänta och trampa runt.. Duktig kille som kämpade som bare den!
 
Sist men inte minst försökte jag mig på att trampa honom lite, om jag ska vara helt ärlig vet jag inte hur långt dom kommit med detta. Men det spelar ingen större roll, jag nöjde mig med några steg som han faktiskt trampade riktigt bra! Det är en sådan fantastisk känsla att rida denna hästen, arbetsmyra så det räcker och blir över. Man sitter verkligen med ett leende hela tiden!
Förövrigt börjar jag få kläm på bytena nu, han gör ju dom bra om jag gör dom bra.. Men jag har inte ridit han så länge än så det känns rätt okej att jag blir lite osäker ibland.
Ja ett byte går bra nu, när vi börjar med serier så låter jag bara bli att räkna tillsvidare. Men det är så himla roligt! Jag är verkligen lyckligt lottad!
 
 Kul att det går så bra! Det är vell bara att leka på med trampet så kommer det efter ett tag :) Min ena är också en såndär som gärna vill vända själv i piruetterna, gärna på minimal yta och på typ 2 språng :)Några tips jag brukar få av Tinne är att rida piruetten i olika "apelsinklyftor" att man tänker ett språng ut och sen nästa språng vänder man, nästa ut osv, så dom aldrig får vända själva. Arbetspiruett på volt var mkt jag gjorde innan jag tog hjälp av Tinne, hon tyckte inte jag behövde rida det längre, då samlingen är något de redan kan och det man ska öva på är att kontrollera vändningen. Kan verkligen rekommendera "apelsinövningen" eller rida volten som en fyrkant och vända nåt språng i varje hörn :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >