Dags att sova tror jag..
Jag är helt slut, men jag kommer inte kunna sova för det.. Eftersom det regnade idag så tar min värk fart påriktigt och gjorde det redan en stund efter att jag hade hoppat av. Men idag ska jag "unna" mig en insomningstablett och sova igen lite av den senaste veckan. Måste vara pigg tills imorgon ju :) Vi tar nya tag då, även om jag var glad över Goodies prestation idag så.. Han busar lite ibland bara..
 
Jag är dock sjukligt trött på alla pikar jag får om att vi borde rida högre klasser, trots att dom såg vad vi fick för poäng idag. Varför ska man gå upp då? Nu ska jag debutera MSVC imorgon men jag får ju fortfarande rida vilka klasser jag vill och känner jag att jag behöver det så varför inte? Jag kommer naturligtvis inte fortsätta harva samma program resten av livet, men jag har inte ens haft Goodie i en månad! Jag själv har inte ridit denhär typen av ridning på 5 år! Folk menar säkert oftast väl, men jag tycker det är upp till var och en.. Dessutom är det bra träning för Goodie då han gärna börjar byta. I dessa program så får han ju inte det vilket är bra att han lär sig anser jag..
 
Vilket fall, jag är så glad över mina två fantastiska hästar. Jag tror faktiskt jag behövde dethär efter allt som varit.. Jag tror det kommer göra Dino gott att jag har en till som dessutom kan utbilda mig lite undertiden jag utbildar Dino..
Han var dock upp över öronen svartsjuk idag när han såg all uppmärksamhet Goodie fick. Han fick tillochmed åka i Dinos vrålåk! Njae, någon måtta får det vara alltså..
 
Efter att jag fixat Goodie iordning för natten, mockat, gjort maten, packat upp, putsat och sedan packat in igen, då änligen fick även Dino lite kärlek. Haha gubben då.. Nästa vecka finns ingen återvändo då ska han sättas igång! Dock har han två sådanna fina sår på benet nu, åhh! Men det som dykt upp nu känns inte riktigt lika illa.. Men han ömmar ju såklart stackarn..
 
Förövrigt ska systrarna som har stallet också tävla imorgon, dom rider ju också för mig. Väldigt regelbundet dessutom, jättekul är det! Det är ännu roligare att man kan åka iväg på tävlingar såhär, så jag håller såklart tummarna och jag är lite små nervös faktiskt. Hade hellre sett att det går riktigt bra för dom imorgon faktiskt, det har dom förtjänat (även om det bara är en av dom som faktiskt startar båda hästarna imorgon så har båda förtjänat det såklart!). Ser fram emot imorgon såklart, men nu måste jag verkligen sova så ska sluta skriva på min mega uppsats nu tror jag! ;)
Natti natti!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >