Fredag.
Idag är en sådandär rolig dag igen, dagen innan tävling... Två dagar ska jag tävla denna gången också! Dock är det nära så vi åker hem igen efter starten imorgon.
 
Mark ska jag förövrigt till, någonannan som ska dit? :)
 

Jag har en del att pyssla med idag, har dock inte bestämt om jag ska tvätta Goodie idag eller imorgon innan vi åker. Startar först klockan 15.04 så det känns himla bra, en dag som jag inte behöver ha panik över att jag inte somnar för förmodligen hinner jag sova någon timma iaf. Söndag blir värre, men som jag sagt så är tävlandet i sig en form av terapi för mig. Jag känner mig hemma när jag går in på tävlingsbanan.. Jag har alltid tyckt att det varit roligt att tävla, men nu har jag längtat efter det så många år och inte riktigt vågat hoppas på att min kropp fungerar med allt som har med tävling att göra. Nu när det trots allt fungerar, plus att jag har två hästar som är hemskt roliga att åka ut och visa upp - ja då är faktiskt tävlandet roligare än någonsin!
 
Nog om det, Goodie ska gå ett lätt pass och Dino ska få komma ut och skritta lite om jag orkar. Det gör ju egentligen ingeting om han vilar veckan ut. Men han är så himla matte-sjuk just nu så jag tycker lite synd om honom.. Minen när jag går ut och hämtar Goodie istället för honom ger mig ett hugg i hjärtat.. Han är seriöst jätte svartsjuk! Han är ju trots allt uppväxt med mig, jag tillhör ju Dinos flock.. Han är min pärla den hästen!
Såret var förövrigt vldigt fint igår, det såg ut som det hade tänkt ändra riktning när han rev upp det igen för någon dag sedan. Men igår var det fint igen, så nästa vecka.. Då j*klar!
 
 
 
 
 Anna

Håller tummarna stenhårt i helgen vännen! Det kommer gå galant:) STOR KRAM DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >