Tävlingssug!
Jag är helt nykär i tävlandet nu, haha det är faktiskt sant. Jag har alltid älskat att tävla, men det är ännu roligare än vad jag minns. Jag ljuger om jag inte säger att det är extra kul när det går bra, men det är känslan av att jag längtat efter detta i fyra år som gör det mest speciellt. Dessutom får jag vara ute på en häst som älskar att visa upp sig och ger precis allt. Det är värt så himla mycket att känna att man sitter på en lycklig häst!
På allt detta har jag varit tveksam på hur jag kommer bli när det kräver mer ridning och samling, och på Goodie fungerar ju det bra än sålänge iallafall. Det gör mig stolt, när jag tänker på att läkarna sa att jag kunde glömma ridningen igen direkt efter olyckan. Ännu en gång knäppte jag dom på näsan, och det gör mig extra stolt! Även om dom inte har en aning om vad dom har sagt, vem jag är eller vad jag lyckats med så blir det en stolthet för mig att göra något som någon sa var omöjligt. (Han som operera mig sa dock att jag skulle kunna rida men det är ju svårt att säga att man kan komma tillbaka fullt eller ej) Ja vilket fall, tävlandet är ännu roligare än vad jag minns och jag känner mig så oerhört tacksam över resultaten som blivit. Jag har verkligen aldrig trott att det skulle gå såhär..
 
Jag känner mig väldigt lyckligt lottad!
 Anna

http://dressyranna.blogg.se

Lyllos dig som har två hästar att tävla. Nästan (förhoppningvis inte hela) tävlingssäsongen försvann ju för oss i och med skadan :( DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >