Tips
Eftersom mina hästar måste gå med boots i hagen (Dino för att han trampar av sig skor hej vilt och Goodie likaså, Goodies högkvalitet är dessutom sådär bra så det trasar upp hela hoven att gå utan sko) så jag har ju testat en del varianter.. Men Hööks har mina favoriter helt klart! Väldigt stryktåliga och lätta att hålla rena, dessutom ett okej pris!
 Caroline

http://ridemyhorse.blogg.se

Bra tips. =) Vet också om att på travet har de med boots som de blöter ner som är bra för hoven och gör att skorna ska sitta kvar. Tror man kan köpa de på ladugårdsinrede, men har inte hittat de ännu på deras hemsida.


nicole

Använder dem i ridningen, älskar dem!! Ska köpa ett par som han ska få ha i hagen också :)

Svar: Förstår dig, dom är toppen verkligen :)
JennyM Dressyr


Camilla

http://camillasss.blogg.se

Nu vill jag bara påpeka att det alltid finns en anledning till att hästarna trampar av sig skorna och att hålla på och sätta på boots hit och dit är som att stoppa huvudet i sanden och strunta i det verkliga problemet.

Snygga boots visst men meningslöst för att verkligen hjälpa hästen till välmående.


Om han har dåliga hovar så rekommenderar jag Ungulat från St Hippolyt. Lotta har haft jättedåliga hovar i flera år, och vi har testat i princip alla kurer som finns utan resultat. Men efter 6 månader med ungulat har hon nu fina små hovar som växer som ogräs (tidigare växte de nästan inget över huvud taget) och nu behöver hon inte specialskor längre!
Jag var jätteskeptisk mot ungulatet till en början, men det är verkligen superbare, värt varenda krona! Har även sett "värre" fall än Lotta som fått jättefina hovar efter en tid med Ungulat :)


Haha! Vet precis vad du menar med fillblodshovar, precis det Lotta har haft, men det är mycket bättre nu! Men sen spelar ju såklart hovslagaren en viktig roll med :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >