Vad tycker ni?
Jag skriver ju bara om hästar (i stort sett) i denhär bloggen, och jag har själv extremt svårt för hästbloggar som börjar gå över till någon form av häst/tränings/mode blogg. Jag läser helst renodlade bloggar, men jag hade kanske kunnat skriva mer om mig själv någon gång ibland sådär. Jag skulle väl själv kunna tänka mig att skriva om min uppväxt mer och sådär, jag har ju trots allt växt upp i en familj som är extremt annorlunda.. Jag är faktiskt den enda systern i världen som haft just två bröder med det syndromet som mina bröder har så.. Ja vad säger ni? Vill ni fortsätta läsa om enbart hästar?
 
Bara så ni inte tror något annat, jag kommer inte lägga upp ett enda inlägg om mode för min egen del.. Inte heller vad jag ätit eller hur mycket, det känns inte riktigt som jag :)
 
 Sanna

http://stallsackum.blogg.se

Det kan ju vara roligt att veta lite mer om vem du är också, även om det inte behöver gå överstyr om du förstå :)
Fin häst förövrigt :)


Moa

Jag skulle tycka det vore intressant att få ta del av din uppväxt just för att du skrev att den är annorlunda. Alltid trevligt att få veta lite om bloggaren men i lagom dos, annars kan det lätt bli oseriöst. För först o främst är det dock hästlivet jag vill läsa om.

Svar: Jag håller med dig helt och hållet! :)
JennyM Dressyr


Elin

Ja, vill gärna höra mer om dig :-)

Svar: Då kommer det fler "Jenny-inlägg" ;)
JennyM Dressyr


Sandra AW

http://motosidressyr.webrider.se

Jag gillar din blogg men läser gärna lite mer om dig. Annars så håller jag med om det med mode mm det är tråkigt. Kram Sandra DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >