Bruksprovet.
Har ni följt bruksprovet någonting? Jag är verkligen inte alls särskilt imponerad.. Dock har jag två stycken treåringar jag gillar, hopphingstarna har jag dock inte följt alls så dom räknar jag inte med nu.
 
Jag såg att Mattias Jansson, Certuz NL (den mörka i videon) blev godkänd iaf. Tyvärr verkar inte Spongebob ha godkänts.. Men hans ryttare Emelie kommer ha en fin framtida tävlingshäst där istället, jag tycker dock att han hade behövt kanske en lite bättre trav om jag får säga så..
 
Dinos halvbror Gustav blev dock godkänd också. Lite roligt det! Han var faktiskt också en av de finaste som visades enligt mig, men jag är definitivt lite bortskämd sedan Danmark. För ingen av hingstarna kommer upp i deras kvalité..
 Sanna

http://stallsackum.blogg.se

Har ärligt talat inte häller följt det denna gången :o


Johanna

Dino kanske skulle varit med ;P


MandaS. Med travhästen i hjärtat

http://www.mandasliv.wordpress.com

Sv: Vi har ju ingen paddock eller ridhus, så vi får hålla oss till att rida i hagen, dock går inte det just nu då vi inte har stängt av mellan hagarna så då får man rida uppe på vägen då jag ännu inte har skaffat mig mod att rida ut själv i skogen på Ebba. Hon är lite krånglig att rida ut själv på så måste köpa en ny förbygel innan. Grannarna har en paddock vi får använda men den är så isig och hård så går inte att rida där just nu! Får fråga lite längre fram på vårkanten om vi får komma ner ibland :)
Klart du ska vara stolt över din lilla stjärna! :D


Mia

http://Mwdressage.se

Vi har ju varit på plats och tittat. Den Mattias visade var helt klart bäst, men fyra åringarna var det ingen som stack ut utan alla var halv bra och såg ut som trevliga individer men vi var inte säker alla på vilka av dom som skulle godkännas om
Ens någon av dom skulle det.. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >