Duktig Tisse!
Precis hemkommen från stallet, och fick med mig min inridningsvän. Haha inridnings-Anna, en sådan borde alla ha. Vi jobbar bra ihop!
Jag har alltid samma person som hjälper mig när det är dags för att rida in en häst, nu är Tisse redan insutten. Men jag går alltid igenom alla bitar fast lite fortare när dom är unga och jag inte sett dom innan ändå.
Det gick bra, och vi avslutade med att trava på lina med Anna i mitten.
 
Tisse är alltså en C-ponny som jag kommer hjälpa till med lite, tillsvidare. Hans ägare behövde lite hjälp att ta nästa steget i utbildningen så han är lyxigt nog insutten. En himla mysig ponny, och hingst faktiskt. Godkänd i Holland men har inte varit i Sverige så länge så vi får väl se. En stilig pojk så kan ju bli intressant. Dino tycker också han är himla stilig kan jag tala om..
 
Vilket fall så är det så skönt att ha med sig Anna idag, jag hade nog kunnat ta honom själv men som sagt så börjar jag om lite första gångerna för att se om det är något som behöver ändras eller repeteras. Med Tisse är det mest nya grejer som behöver introduceras, han är trygg i sig själv men lite frågande till att jag kräver lite av honom. Dock var dagens pass mer bara att känna på honom lite, se vad han tyckte. Sitta upp och sådär var inga problem, jag "brötade" runt i sadeln och hade mig, men han tog det hela med ro. Inte helt övertygad om att det var så man skulle göra, men still stog han. Duktig! Sedan både skrittade vi och trava på lina, med en häst från ett annat stall i ridhuset tillochmed. Det ni! Vad jag vet är det första gången han ens rids i ett ridhus?!
När vi var klara fick han bli extra ompysslad med lite massage och morötter. jag sa redan igår att Dino skulle få konkurrens. Det tyckte Dino var lite jobbigt också.. Himla orättvist liv ;)
Så galet söt, tror både Fia och Anna är lika charmade som jag..camilla

http://millas.blogg.se

galet söt! Tänk om man var så liten som dig så man kunde rida lite fina småponnyer <3 Men jag ska faktiskt rida ponny nästa vecka -i uppfostringssyfte XD


Mandas

http://mandasliv.wordpress.com

Sicken sötnos :')
Sv: Har provat nästan alla typer av insomningstabletter & sömntabletter, tycker dock att vissa funkat kanske 2-3 månader och sen har det inte haft nån verkan längre tyvärr! Har alltid haft mer eller mindre problem med sömnen, men började väl egentligen ordentligt tidigt i tonåren då jag kunde vara vaken i 3-4 dagar och sen sova 1 dygn haha! Numera så försöker jag hålla mig vaken om jag inte kan somna på natten och sen gasa på tills jag blir trött kvällen efter funkar helt okej men då gäller det att jag är aktiv på dagen så jag inte slumrar till ;)


therese & jossan

http://kissmevandebonte.blogg.se

åh va söt! ska bli kul att följa. hur länge kommer han att finnas hos dig? DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >