Grym dag.
Åh det är så roligt att Emma är här! Har varit lite fullt upp idag som ni förstår. Imorgon ska jag nog kunna uppdatera mer tror jag.
Men träningarna har flytit på toppen och det känns som alla var nöjda och glad. Jag tror dock jag var gladast faktiskt. Att jag skött mig sedan våran träningsvecka i jan-feb. Emma verkade också nöjd med elerverna vilket är kul, och det var verkligen en härlig blandning av ekipage kan jag säga! Men sådant är ju roligt!
 
Dino skötte sig toppen, han var riktigt dum i början när jag satt upp dock.. Men lugnande ner sig när han fick börja trava lite. Det kändes som vi trots allt kunde ta vid där vi slutade sist och sedan ta ett kliv till. Emma visade mig massvis med bra saker och jag får massa aha-upplevelser hela tiden när hon är med. Det är så roligt!
Jag har sagt det innan, men jag säger det igen, det är en av dom bästa tränarna jag ridit för! 
 
Jag är toppen nöjd med Dino. Men även Tisse fick Emmas ögon på sig, och hon var lika förtjust i honom som jag. Vi båda konstaterade efter han äntligen visat lite galopp att galoppen var riktigt trevlig. Men nu kommer vi till det bästa av allt, jag longerade honom lite. Sedan satt jag upp själv, red själv och vi travade flera varv åt båda hållen. Ibland blir det lite små stopp men vi löste dom bra tycker jag.. Nej han skötter sig toppen lille killen.
Så vi får hålla tummarna inför morgondagen nu. Det är nämligen dags att sova nu. Kommer bli fullt upp hela dagen.
Lovar dock att bjuda på massa kul imorgon kväll här på bloggen. Filmer och förhoppningsvis lite kort då såklart..
Hörs imorgon, natti natti!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >