jösses..
Jag har varit effektiv idag kan jag säga.. hunnit allt utom svar på kommentarena.. Jag får göra det imorgon, ska faktiskt iväg nu så.
 
Båda hästarna var duktiga idag. Tisse var nog duktigast. Dino och jag blev faktiskt lite ovänner han tyckte att han kunde kolla på stjärnorna istället när jag bad honom att lyssna, varpå vi var påväg upp på sargen en gång. Men efter att jag sagt ifrån så var han toppen fin, satte lite mer tryck i honom igen för att se om det fanns kvar och det gjorde det! ;) plus att jag kunde lägga ner honom i formen ocj fortfarande ha mer tryck bakifrån utan att bli varken lång eller stark. Duktigt!
 
Tisse hade verkligen funderat på det som hände sist! Longeringen gick så himla mycket bättre! Så jag hoppade upp ganska fort, tog något varv och sedan släppte Anna oss. Först ville han inte lämna tryggheten på backen men tillslut så. Det var lite vingligt och blir mycket av och på men så är det alltid. Vi tog oss runt och det gjorde vi faktiskt ganska bra ändå :) Fick till ett helt varv utan stopp och då slutade vi med massa beröm och lite godis och in i stallet.
Ja nu ska dom båda få två intensiva dagar, framförallt dino då. Imorgon kommer ju Emma hit och ska ha träningar, äntligen! :DEmla

ÄNTLIGEN! Som jag längtat :)


Anonym

:) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >