Långfredag.
Glad påsk på er allihopa!
 
Hoppas ni får en bra helg, det ska jag ha iallafall!
Har dock en hel del att fixa idag, och ingen aning hur jag ska hinna som vanligt. Men vi börjar med att städa och tvätta i lägenheten. Sedan blir det förhoppningsvis lite rehab på gymmet, direkt till stallet för att rida båda pojkarna. Ska även ta in hästarna och greja lite inför imorgon! Sätta mig och svara på massa mail, och även era kommentarer. Jag har varit extremt dålig på det de senaste dagarna.. jag ska sedan skriva lite inlägg hit och sist men inte minst så blir det en trevlig kväll med några tjejkompisar. Jag hoppas på att jag slipper vara så trött som jag är nu bara, annars lär jag vara en sådandär tråkig människa som ska hem vid kvart över nio ungefär. Haha nej, inget fel med det.. Jag börjar ju trots allt bli gammal nu så ;)
 
Ska bli kul och se hur det går med Tisse idag, kanske knäpper bort linan idag och kör lite själv. Kan vara lite för ojämn i sin bjudning än kanske, vi får se. Men jag är inte så mycket för dethär med att ta för lång tid med inridningen. Speciellt inte när det inte är min häst, då ska det faktiskt gå lite fort. Vilket jag som sagt skrivit om innan, är ett väldigt bra sätt. Det blir oftast inte så mycket bråk då, då dom helt enkelt inte riktigt hinner förstå att dom kan säga emot. För som alla borde veta nu så är faktiskt få hästar elaka eller uträknande av naturen, ger man dom däremot för mycket tid så kan dom komma på saker med frågetecken efter... "Varför måste jag göra som du säger? Varför ska jag gå fram om jag vill stanna? Varför får jag inte bocka?" I början när man skyndar på det lite, så säger dom kanske samma sak men utan frågetecknet efter, alltså tar vi oss igenom jobbiga perioden mycket enklare och snabbare. Två flugor i en smäll! Detta kräver dock att man har en bra medhjälpare och kanske lite rutin, antingen att du själv har den eller någon som hjälper dig.
Vilket fall, Tisse är allt annat än en elak ponny. Så jag tror dethär kommer gå ganska smidigt. Dock vill jag vara själv första gången i ridhuset, alltså ingen annan häst där som sist. För jag kan såklart inte garantera att styrningen fungerar och det kräver jag inte heller. Men med en unghingst är det inte så lämpligt att råka hamna i någons rumpa eller så, haha.
 
Nej om man skulle ta tag i denhär dagen kanske, vi hörs senare vänner. Kram
Hur söt får man lov att vara?
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >