Ortopeden.
Ja, igår var jag äntligen på mitt besök hos ortopeden här i Borås. För det första så var jag sådär lagom nöjd att dom var extremt försenade. Med tanke på hur galet otrevlig sjuksköterskan var som ringde mig sist när jag inte dök upp på min tid och förklarade hur dom bokar tider till patienter och att dom då avsätter massa tid och har bättre saker för sig.. Ja, hela samtalet avslutades med ett överlägset "är du säker på att fröken behagar dyka upp om jag bokar en ny tid...?!" jag blir sällan riktigt sur på folk jag inte känner, och jag upplever mig själv väldigt sällan som otrevlig (jag vet knappt hur man gör?!) men alltså jag blev helt vansinnig! Jag ber nämligen om att jag helst vill ha senare tider då jag vet hur jag funkar med min sömn, denna gången skulle jag få komma vid 14. Men sist var det vid 08, och jag har oftast inte ens somnat då än! Jag förklarade ju snällt för henne bara några miuter innan just att detta var vad som hänt, och när klockan ringde slappnade jag av och vips så somnar jag. Jag kan verkligen inte hjälpa det, men det enda jag tänker på är att jag får inte försova mig, och tro fasen att jag gör det då!
Jaja, jag hade velat träffa denna sjuksköterska idag och sagt till henne att jag avsatt min tid för att träffa läkaren den utsatta tiden, och fråga om dom kanske behagar att komma i tid nästa gång. Haha  bittra Jenny!
 
Nejdå, tanken slog mig mest bara. Jag tänkte väl inte så mycket på det. Förutom att min dag blev helt kaos..
 
Kom in till läkaren som jag faktiskt fick lite förtroende för! Jösses, första gången tror ja..Han läste först min journal litegrann och remissen han fått, suckade och sa "Jag blir helt matt.." en något förvånad Jenny svarade med ett "jadu, det är inget mot vad jag blir :)"..  Han undersökte min fot också och suckade djupt och sa att "man blir helt matt, jag vet inte vart jag ska börja"... "Jadu, som jag sa.. jag blir också helt matt av dethär.." Ja, jag kände liksom att vi fick en bra början helt enkelt. Han gick igenom hela min kropp i stortsett, kikade på röntgenplåtar, på MR-bilder och lite smått och gott. Han kallade min knäskada för en multitraumatisk skada och förklarade att jag kommer få svårt att någonsin få någon som vill operera mig, inklusive han själv. Det är inte bara att gå in i en sådan led då det kan göra det hela mycket värre..
Han konstaterade dock några saker som ska åtgäldas med en gång - Inlägg till mina skeva fötter (igen), ryggrehab, ny MR-röntgen och så ska jag få prata med någon som kan hjälpa till att utreda mina extrema sömnproblem. Det kan ju bli intressant, för det har jag ju inte provat innan eller så.. Jag ska dock ge det en ny chans, för jag ser det som att jag därifrån kan få den hjäp jag behöver. Om det hjälper med att bara prata med någon är det ju toppen, jag tror dock att det krävs lite till och då lär ju dom försöka lösa det så det känns helt okej ändå.
 
Men nu kommer vi till det mest väsentliga, ingen remiss ner till skåne! Men jag ska återkomma till denhär läkaren till hösten om, jag citerar "problemen kvarstår"... Hahaha, ja jo... Jag har bara haft dethär i fyra år.. Inlägg har jag ju sen innan, alltså hjälper inte det. MR gör jag nu för fjärde gången - hjälper inte heller (konstigt va?! haha) ryggrehab? jaja jag kanske får någon annan av mina 12 sjukgymnaster jag provat på sjukhuset som funkar bättre? Prata med någon om min sömn, ja det lär ju heller inte göra mitt knä till ett smärtfritt knä.
Den sista kommentaren förstörde i stort sett allting, vadå om problemen kvarstår? Jaja, jag är ganska desperat just nu så jag gör i stort sett vad som helst. Dock ska jag ringa sjukhusdirektören nästa vecka, hon och jag är ju nästan bästa vänner nu.. Sedan ska jag faktiskt söka min läkare i skåne på egen hand och fråga vad han tycker, han är världens bästa! Säger han att detta är ett bra upplägg då kör vi på det, om inte så vet jag att det kommer bli en sådandär härlig tjatperiod igen, och vara tjatig i telefon - det kan jag däremot!
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >