Fråga.
Det är så roligt när ni berättar lite om er tycker jag, sitter alltid och läser era kommentarer även om jag blivit sämre på att svara på alla.
 
Men vad har ni för tankar med sommaren? Ska ni ut och tävla? Vart? Vilka klasser? Är målet kanske att komma iväg och träna mer? Eller ska era hästar få gå och ha det gott hela sommaren? Ni kan väl berätta hur ni planerat er häst-sommar?! :)
 

 Anonym

Eftersom jag rider på ridskola så blir det ett ofrivilligt avbrott:-( ingen ridning på sommaren. Därför blir det inte så jobbigt när sommaren närma sig slutet för då är man sjukt ridsugen:-).


Camilla

http://millas.blogg.se

Mina har vilat klart ;) kanske att Calle får ett par lugna dagar när han kommer hem men annars är det träning med sikte på tävling som gäller för båda hästarna. Har sett ett par lämpliga tävlingar i Juli så vi siktar nog på dem.


Sandra AW

http://motosidtessyr.webrider.se

Ponnyderbyt i juli och sm i aug dressyr alltså. Sen lagsm i fälttävlan i aug. lite planer...... ;)


Camilla

http://camillasss.blogg.se

Rida många långa uteritter på vägarna kring sommarbetet som är på ett annat ställe än stallet. 3 månaders sommarbete med ligghall med regelbundna ridturer. Ingen lång sommarvila här inte trots sommarbete.


MandaS. Med travhästen i hjärtat

http://www.mandasliv.wordpress.com

Lill hästen satsar på Premielopp förhoppningsvis om hon sköter sig och travar på :) Ebba, ja vi får se hoppas komma igång snart, har inte riktigt haft orken!


Anonym

Jag och tanten vill hoppa lite hemma, och börja träna lite dressyr för någon tränare :) någon längre vila blir det inte, men säkert några dagar här och där :)


Lina

http://olinao.blogg.se

Ska fortsätta med inridningen av unghästen som dragit ut på tiden pga olika anledningar. Gammelgubben ska bara ridas ut på härliga skogsturer (utan björnmöten hoppas jag!!!) och sedan kanske det blir någon enstaka liten tävling med en häst som jag hoppar åt en annan :) Hoppas på en mysig och lagom varm sommar!


JennyM

http://jmdressyr.se

Kul att läsa :)

Anonym: Nej men vad tråkigt, fast det är klart,, alltid bra att kunna se fram emot slutet av sommaren med.. Kanske inte så många som gör det ;) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >