Fredag.
Idag är det rensning som gäller! Jag ska försöka sätta mig och svara på era kommentarer och frågor senare föresten, det har rullat in en hel del. Främst på mailen! Så kul att det är många som frågar om jag kan hjälpa dom med deras hästar, främst ponnysar. Det gör mig riktigt glad, det är verkligen så himla roligt! Nu har jag ju som sagt flyttat och har egentligen bara en box, men vi får se om det kan tänkas lösa sig. Vilket fall är det kul att ni frågar!
 
Ni vet att jag skrev för någon vecka sedan att man skapar sin egen lycka va? Kanske inte bara jag som gjort det nu, men mycket är tack vare mig själv. Min situation ser mycket bättre ut nu än för en vecka sedan, och då sover jag fortfarande.. inte alls.. men vad gör det när man känner att det är många saker pågång som känns väldigt bra?! En av dessa saker (som jag visserligen inte skapat själv) för ni reda på senast på måndag iallafall. Det är jätteroligt att göra er nyfikna bara så ni vet ;) Jag är dock lite orolig för vissas reaktioner, men jag ska verkligen strunta i allt sådant och bara njuta!
 
Dino vilar idag, hoppas han håller sig i skinnet i helgen då. Men det tror jag nog!
Lite tråkigt att jag avanmälde mig till Skövde, det var några av er läsare som skulle dit. Hade varit skoj att träffa er, men den i Ulricehamn kommer passa oss mycket bättre. Lång bana, närmare och så..
 
Påtal om något helt annat så gjorde min stjärna jättefina fattningar från skritt igår, ibland är han faktiskt bäst! Det som är skönt är han även om han tänder till och får extremt hingstbeteende ibland fortfarande, så har han stunder där man märker att han är väldigt tillfreds. Det gör mig glad! Som att han alltid visar hur mycket han älskar sin matte genom att alltid komma när hon ropar (det gjorde han dock innan med) och nu kan jag tillochmed gå in i hagen och gosa med honom, utan att han ska leka. Sedan följer han mig som en liten hund, vilket han alltid gjorde när han var liten. Ett tag skulle han helst av allt stampa på mig så han fick någon att leka med.. Som sagt, det finns stunder då jag tycker jag gjorde helt rätt. Det finns också några stunder då jag verkligen ångrar mig.. Men dom blir färre och färre, helt klart.
 
Nej nu ska jag försöka sova en stund iallafall. Måste upp snart och börja packa!
 
 rackemarie

http://rackemarie.bloggagratis.se

Riktigt tråkigt att du inte åker till Skövde. Det hade varit så roligt att få se Dino live :) Men det är klart att du ska ha honom på lång bana. Tror han kommer mer till sin rätt då. Herregud; på kort bana så är det ju tre galoppsprång innan man måste svänga igen! :)))) Lycka till med flytten, tävlandet och det "hemliga"! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >