Helt slut..
Jag har varit igång sedan tidigt imorse och kom precis hem nu! Men vilken dag! Jag har ingen ork men just för att jag är så glad så fungerar allt väldigt bra ändå..
Dino är i en galenpanna-period nu tror jag. Han är otålig, glad och väldigt pigg. Men det gör inget, hellre det. Fotandet gick bra, Emma var supertrevlig och fina kort vet jag redan att hon tar så hon lär få fota oss igen.. Dino däremot var stundtals knappt styrbar, haha lilla gubben. Men han lugnade sig tillslut, red faktiskt väldigt simpelt, rakt fram och stora volter. Han har ju trots allt inte gått så mycket de senaste veckorna.
Sedan åkte vi hem till vårat nya hem, vilket kommer bli toppen tror jag. Många timmar i hagen om dagarna och det kommer nog passa galenpannan bra nu.
Börjat köra det viktigaste men jag blev för trött så det blev mest prat. Jaja nu är jag så trött så kanske, kanske kan jag få sova lite inatt. Då är min dag fulländad! :)
 
Korkad jag var när jag släppte ut dino i nya hagen och inte tog med mig kameran som låg i bilen. Åh den traven! Många rör sig fint när man släpper dom i hagen sådär men detta var bara.. wow! Han tyckte garanterat att han själv var snyggast i stan iaf.. korkad matte som.inte tänkte steget längre!
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >