Tisdag.
Idag är jag lite extra glad, jag har nämligen insett att det så som allt är just nu, fungerar inte! Läkare och sjukgymnaster här i Borås har bett mig sedan skadan att jag ska dra ner på träningen. I Lund däremot, är det tvärtom... Vilket fall, nu har jag provat att dra ner på, sluta i stort sett helt och kombinera på alla sätt som bara går. Men det fungerar uppenbarligen inte bättre, så nu går jag på min egen känsla och körde spinning igår. Det är så himla kul! Jag trivs verkligen där i spinningsalen och lyssna på bra musik, ta i så man skakar i benen och samtidigt känna att man är ganska duktig. Jag körde spinning 6 dagar i veckan innan, vilket kanske var lite i överkant. Men det är verkligen kul. Dessutom upplevde jag att jag var i både bättre konditon och stabilare i ridning.. Ja konditionen är ju inget att snacka om, man tränar ju hjärtat - absolut!
Jaja vilket fall, Activio är det jag brukar träna. När man kör med pulsband, väldigt motiverande ska ni veta!
 
Idag känner jag mig iallafall väldigt glad, det är skönt att känna att jag styr mig själv bäst och nästan allt som dom sagt till mig här är det som fungerar sämst. Varmvattens simning ska ju vara så bra för mig att det nästan botar mig helt och hållet, det går inte! Jag kan varken gå eller sova efter jag simmat, och jag kan tillägga att jag har tävlingssimmat när jag var yngre. Så även det tycker jag egentligen är väldigt roligt.. Ja, tillsvidare så bestämmer jag  vad som görs eller inte och spinning lär det bli!
 
Förövrigt så ringer min läkare från Lund mig på torsdag, han är bara bäst! Jag blir helt rörd över att känna hur mycket han bryr sig och anstränger sig när det gäller mig. Jag är verkligen allt annat än van vid det! Jag har så mycket att berätta att jag måste sätta mig ner och skriva allting, för jag brukar få hjärnsläpp när han ringer..
 
En annan sak som känns både lite bra och dåligt är att jag och Dino kommer byta stall i veckan. Det känns jobbigt då min trygghet är i stallet där jag står nu, jag har stått där från och till i många år nu.. Men det ska bli så skönt att slippa ha dethär måstena på helgerna. Just för knäts skull.. Dessutom har jag bättre ridvägar och vi är flera som står där så jag tror det kommer bli roligt. Dom rider dessutom för mig i stallet, och att dom då vill att jag skulle flytta dit också känns faktiskt extra roligt. Mindre kul är att jag måste packa.. Fördelens med Fias stall är att jag har hur mycket förvaringsmöjligheter som helst! Hur gör jag nu med alla mina grejor? Dagens kanske värsta I-landsproblem..
 
Annars står rygg och nackrehab på schemat idag, på sjukhuset. Sedan skulle jag verkligen behöva rida, men det beror ju på fötterna på Dino. Jag misstänker att det blir en sväng till gymmet också.. Sedan ska jag som sagt börja packa också, sortera en hel del som jag gissar behöver tvättas. Kanske hittar lite grejer som jag känner att det är dags att göra sig av med också.. Dags att lägga upp grejerna som jag har till salu just nu kanske? Det är en del..
 
Oj vad långt detta blev, men men.. Åh om bara Dinos hovar löser sig nu, så kommer jag verkligen ha en massa att se fram emot!
 Katarina

http://tantenochjag.blogg.se

Härligt med ett så positivt inlägg, var lite orolig för dig förut.. Och massor till salu på bloggen tack! (; DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >