Vilken kväll...
Igår fick jag lite smått panik, Dino har vilat väldigt mycket det senaste med tanke på alla tappskor, skadad matte och ja ni vet. Nu är det en vecka framför mig som kräver en något mer genomriden häst och idag skulle min häst få nya skor.
Igår kväll avboka min hovlsagare då han fick barn i måndags (tror jag det var?) och jag förstår såklart att han vill vara med sin familj då, men det blev panik för min del. Saker och ting går ju trots allt inte avboka utan att betala när man bokar träningar och så.. Mycket pengar helt i onödan då kan jag säga!
Dessutom vill jag ju hinna rida någon dag innan allt kör igång med.. Annars kommer jag få skäll, haha!
 
Nu fick jag tag på en hovlsagare som slår på tappskon iallafall så hoppas jag min hovslagare kommer på fredag istället. Men nu måste jag ändå upp till stallet då min häst skulle stå inne på morgonen och jag får inte tag på Fia.. Så ni kan ju gissa vem som fått ännu en sömnlös natt nu, det blir alltid så när jag vet att jag måste upp. Jag kan inte koppla av, för jag vet att jag så lätt försover mig när jag väl somnat.
Ja jösses vilka problem. Ikväll ska jag dock ta något som kan hjälpa mig för jag går in på 6 natten då, men ca 6-7 timmar sömn totalt. Jösses, hur fasen fungerar jag just nu? Hemskt när man börjar kika i sovdagboken.. Jaja ikväll så blir det andra bullar!
 
Ska dessutom rida ikväll då, ser jag fram emot! :)
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >