Försäkringar hit och försäkringar dit..
Jag skulle vilja veta vad ni har för försäkringsbolag till era hästar, för och nackdela och har ni något bolag ni absolut aldrig skulle ha?
 
 Charlotte Ståhl

http://csdressage.dinstudio.se

jag har Sveland till både häst och hund. De har bra villkor tycker jag. Iaf vad jag läst och upplevt hittills.Dina försäkringar vet jag inget om. Vad har du till dina hästar?


Jenny

http://lilatiger.blogg.se

Jag har Tingeling och katterna försäkrade i Sveland och har alltid varit nöjd med dom. Tingeling har jag enbart fast självrisk på vilket känns skönt med den erfarenheten jag har från när shettisen jag hade blev sparkad och opererad osv...inte skoj att behöva punga ut 15000 kr på ett bräde i direkt anslutning till efter jul... ;-)


Jag har Agria på DJ, enda anledningen till att jag har det är för att han har haft det sen han var föl och när jag köpte honom så vågade jag inte byta.
Jag tycker att de har vart väldigt bra mot mig, snabba med utbetalningar och när Kita bröt benet så var de oerhört tillmötesgående och trevliga. Har aldrig haft några problem med ersättning över huvud taget.
DOCK att tillägga, de har ett hälttak vilket innebär att de ersätter ENDAST upp till 17 000 :- kring allt som rör hälta osv... Och när man åker till en klinik så är det ju oftast för en häst är halt och alla som har vart hos veterinär vet att man kommer väldigt fort upp i dessa 17 000 :-. Du kan dock dubblera ditt hälttak för en liten kostnad om 1200 :- om året och då blir du ersatt upp till 30 000:-. STORT PLUS för deras service men STORT MINUS för deras hälttak.....


Åsa

http://hasteriet.blogg.se

Har mina djur förskrade i Sveland, både på häst och katter och det funkar jättesmidigt. Hade även gamla hästen där och han hältutreddes och behandlades ett antal gånger innan han till slut blev utdömd och togs bort, men det var inga problem, så därför valde jag att försäkra nya hästen där också. Tycker de har bra villkor till bra pris.


Maria

Jag har min häst försäkrad hos Agria. Gillar att det är en stort företag som verkligen kan djur och att man kan välja blad olika "tillval" och verkligen helförsäkra sig. Är mycket nöjd med dem men har ingen erfarenhet heller om någon annan :P


Linn

Vi har alla hästar o hundar i Dina! Varit super med allt hela tiden!
Testat på både Agria o Folksam som när olyckan är framme varit sämre på många sätt!
Dina ligger även bra i pris o stor fördel är att man kan välja på hel el begränsad på både liv och veterinär! Unghästen drabbas ju sällan av förslitningsskador då kan man tjäna en del på att kunna ha begränsad där ett par år:) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >