Försäkringar..
Visst är det svårt med försäkringar på det käraste man har?! Man vill att det ska täcka allt helst..
Jag har alltid haft Sveland på mina djur, och när min ponny dog var dom fantastiska (dock hette dom inte sveland då) och sådant kommer man ihåg. Men jag har sedan jag skaffat Goodie kollat runt en del och beslutade mig för att teckna Dina försäkringar istället. Jag tror faktiskt jag kommer byta på precis allt och ha dom på allting och dom två andra djuren också..
Självrisken är lägre och det bästa av allt - dom har en högre veterinärförsärking, vilket jag faktiskt "gärna" lägger pengar på då jag aldrig vill stå i ett läge där jag måste göra något med min häst och känner att jag inte kommer ha råd, trots att kanske hästen kan bli bra.. Typ buköppning eller något sådant, det är något av en mardröm faktiskt.. Plus att Sveland aldrig ersätter mediciner osv, det är det jag lagt mest pengar pånär det kommer till mina hästar så, kan vara skönt att kunna få lite hjälp där.
Vi får se helt enkelt, jag kan inte byta på Dino än ändå så jag kan ha lite att jämföra med ett tag, även om jag hoppas att jag slipper uttnyttja försäkringarna helst..
 Lotta

Har haft if de senaste 10 åren tror jag. Utökade till veterinärextra efter att vi nästan kom upp i Max ersättningsbart på min tidigare häst. Stod ca en vecka på klinik innan vi fick ta bort honom. Har inte haft några problem med dem och djurförsäkringarna. Blev i och för sig tvungen att betala två självrisker för samma skadeperiod, då den översteg 100 dagar. Det var surt när man valt hög självrisk.....IF var däremot inte lika roliga vad det gäller min egen skada... Fick veterinärfakturan på min fölis skada idag( jourvet fredag-söndag)Hon har Folksam, så det ska bli spännande att se hur det fungerar. Treåringens räkning från Husaby kom igår. Hmmm sa någon att det snart är jul????!!!!


Zandra

http://zidressage.se

kul å höra att du varit nöjd med Sveland, eller ja vad de nu hette då ;)
Jag har haft dem på Reño i 4 år men aldrig behövt använda dem, förrän nu så ska bli "intressant" att se hur det kommer gå. Vi hade agria förut när vi hade verksamheten å de är fullkomliga idioter å har blåst oss flera ggr så man är ju lite misstänksam mot försäkringsbolag,åh dumt nog är man ju beroende av dem =P DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >