Någonting har hänt...
Godmorgon på er!
Jag är verkligen jätteglad idag, för det första är jag väldigt pigg, trots att jag inte sovit än.. Men jag sov ganska bra för att vara mig igår så det var riktigt skönt!
Sedan var Dino väldigt fin igår igen, det gör mig lyckligast av allt! Han har verkligen börjat släppa nu så jag hoppas på att han ska kunna åka med och träna på tisdag kanske :)
Goodie fick hoppa med Sofia, ett sista genrep inför söndag och ingen var lyckligare än Goodie.. Sofia kallar han för lilla pantern och ja, det är ungefär vad han är. Han har ett hjärta av guld den hästen! Men han anstränger sig inte om han inte tycker om sin ryttare..
Han var så himla fin och hoppade riktigt bra, så vi vågade faktiskt höja upp tillslut då han bara blev piggare och piggare för varje gång han hoppade.. Tillslut låg hindret på 130 och han leker över det, ni ska få se lite bilder sedan, minst 10 cm till kan han hoppa med lätthet!
Inte för att Goodie kommer träna på dessa höjder varje vecka, men någon gång ibland kan han få känna på det och visst bjöd han på en brallserie efter han busat sig över det stora hindret (i mina ögon iaf).. Det är sådan enorm glädje att se sin häst så glad som han blir av hoppning, det känns som jag ger honom världens bästa belöning genom att låta han busa omkring med Sofia ibland..
Idag är det Dinos tur, och vi slår på stort i Brundins fina ridhus med deras fina hinder. Vi får se hur Dino reagerar på detta..
Goodie ska få skrittas eller joggas lite lätt bara..
Förövrigt kommer det upp bilder på Sofia och min panter under dagen, och även Dino lär fastna på bild under eftermiddagen om han inte skulle vägra att gå in i ridhuset eller sådär då haha ;)
 Stockholmsjenna.se - Bloggar direkt från Globen

http://Stockholmsjenna.se

SV: Ja, jättekul är det! Och nu på morgonen är det dags för dressyr.


Vilken fin bild! :) 😄 den svarta hunden ser inte så lycklig ut dock hehe 😏 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >