Något varmt i kylan..
Vi som är i stallet många timmar, oavsett temperatur, behöver varmakläder.. Minst sagt!
Finns det något värre än att gå runt och frysa i stallet? Samtidigt som man helst inte vill bli en michelingubbe på hästryggen..
 
Tänkte börja tipsa om just byxor som är bra alternativ. För något år sedan fanns det en hel hög med olika ridbyxorsom gjordes med fleecefoder, men jag såg att det var betydligt färre nu.
Hittade dock några alternativ..
 
Dessa ridbyxor är av softschell och med fleecefoder inuti, dessutom är dom helskodda och finns i svart och navy också. 999:-
 
Dessa är från John Whitaker, oskodda, fodrade även dom. (Rätta mig om jag har fel, men jag har för mig att man väljer en strl mindre när det kommer till JW?) 998.-
 
Jag äger själv inga fodrade ridbyxor, men är ett stort fan av träningsbyxor under ridbyxorna. Det är lätt att få på sig ridbyxorna över och personligen tycker jag dom håller värmen väldigt bra!
 
Har ni några bra tips?
 
 
 
 Anonym

Long chaps är det bästa inköpet jag någonsin har gjort! Hatar verkligen termobyxor, klumpigt på hästryggen...
Klarade -20 i softshellridbyxor+Long chaps förra vintern, inte illa! ;)

Svar: Nej det var verkligen inte illa ;)
JennyM Dressyr


Lisa

http://sunnyday.blogg.se

Jag har köpt ett par thermoleggins som jag ska ha under ridbyxorna. Jag har inte hunnit prova dom än men jag hoppas verkligen att de håller en varm!


Jag köpte ett par fodrade leggings på Hööks förra året & de har funkat bra. Har dem både under ridbyxor och under träningsbyxor. När jag hade syntetversionen av Isabell Werth-sadeln så brukade jag ha ett par mjukisbyxor över ridbyxorna. Trycket på rumpan av mjukisarna blev som ett kardborre mot sadeln, satt nästan bättre med dem än med enbart med ridbyxor ;)


Katarina

http://saganomensaga.blogg.se/

Kunde inte kommentera försäkringsinlägget.. Jag har efter ett otroligt granskande Dina Försäkringar (att en bloggläsare tyckte de var bra var liksom den sista droppen). Har inte nyttjat försäkringen ännu, men blev positivt förvånad i senaste numret av Equipage där de tog upp allergi hos häst och Dina var det enda försäkringsbolag som ersatte allt de undersökt (förutsatt helförsäkring då). Agria upplevde jag som mest restriktiva.. Sen spelar ju så klart premien in också, men de var billigast och bäst för min ponnyskrutt i alla fall :)


Lisa

http://sunnyday.blogg.se

SV: De är köpta på Klädhuset i Umeå. Jag ska prova de idag så jag återkommer med om de funkar eller inte =) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >