Bästa Goodie!
Dagen slutar betydligt bättre än vad den börja..
Det blev en hel del gjort idag, Alfons har vi numera hängt på i skritt så himla duktig! Algot skötte sig bra han med, dock var det dressyrträningar samtidigt med hästar från ett annat stall så han var extremt spänd. Vi tog honom bara på lina med mig på. Vilket gick super i slutet det också!
Gjorde iordning Dino lite och även Goodie så kom Sofia och red Dino åt migmedans jag faktiskt var med på träningen med Goodie - så j*kla kul! Jag saknar att träna! Detta passade dock bra då jag är var i stallet redan och hade liksom ingen speciell tid att passa. Johanna Näshammar som dömmer väldigt mycket runtomkring var det som hade träningarna, och hon är verkligen superduktig! Att få dethär programridningstänket är extremt lärorikt och så himla roligt!
Ska skriva mer om träningen imorgon, för jag behöver verkligen få sova lite nu! Ska för första gången på flera veckor ta lite medicin som iaf hjälper mig att somna.. Men med träningen i bakhuvudet så är jag så himla nöjd och glad! Nu börjar den roliga ridningen påriktigt, finslipningen som jag älskar.Goodie var även han på hugget idag, och jag älskar att sitta på den hästen när man känner hur han bara vill,vill och vill. Sofia och Dino såg också fina ut, speciellt i slutet! Han är en häst vemsomhelst hade kunnat sätta sig på, men absolut inte rida påriktigt! I dessa lägen är han extremt svår, men det är ju det jag håller på att jobba bort. Såg dock en hel del förbättringar när Sofia red honom så vi är nog på rätt väg! Och ja, han har ju gått fantastiskt nästan en vecka nu.. Tänk vad lite svullna knän kan göra.. ;)
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >