Godkväll..
Sent det blev här då.. 
Idag blev det lite spontant till Hööks för att kika in deras utförsäljning, vilket var nästan lite för jobbigt att vara på då det var så extremt mycket folk!
Det blev lite smågrejer som jag ska visa er någon dag..
 
Efter detta var det stallet som gällde, började med Algot som gick riktigt bra idag. Sedan fick Dino komma ner och gå på lina en stund, och det såg riktigt bra ut efter en stund. I slutet gick han toppen tillochmed :)
Efter Dino blev det denhär nya 2,5 åringen som jag skrev om för några dagar sedan - Alfons. Han fick lära sig att stå still medans jag hoppade och hängde och klappade och "klev" upp i sadeln. Jätteduktig var han, hängde fint i slutet utan att han ens viftade på öronen! Fantastisk unghingst detdär, genomsnäll verkligen!
Imorgon tror jag att jag kan hänga på honom och gå lite, nu stod vi bara still..
 
Efter Alfons fick nästa häst sig en omgång han med, Goodie såklart. Men han hade tagit semester tror jag, för det tog några varv innan han kom på att det var ju fortfarande jag som sa vad han skulle göra eller inte göra. I slutet var han dock lika fantastisk som han brukar och lite bättre tillochmed! Han var mycketmer liksidig idag, förmodligen satt det alltså i dendär vassa kanten i munnen. Skönt!
 
Imorgon blir det en lång och halvrolig dag för mig, dagen börjar med sjukhusbesök iaf.. Som jag förövrigt kom på ikväll att det var antingen idag eller imorgon.. Som tur var hade jag inte missat det, för jag behöver verkligen få detdär besöket ur världen nu..
Vi hörs imorgon, jag ska försöka sova lite. Kram
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >