Goodies svans..
Jag vet att Goodie svans är ett hett samtalsämne, men jag tror ni flesta vet att jag aldrig skulle klippa min hästs svans så kort..
Men sedan får jag ju nya läsare hela tiden så tänkte svara på denhär frågan så alla ser igen, då det var ett tag sedan sist..
 
Varför har du klippt svansen så kort på honom ? :/
 
Som sagt, jag skulle aldrig klippa av min hästs svans om jag inte hade blivit tvungen av någon konstig anledning.. Men Goodies svans tyckte någonannan att den borde klippas iaf, och gjorde det.. Enligt ägaren jag köpte honom från (första gången) sa att dom hade klippt av flera svansar på hennes fina tävlingshästar så förmodligen någon som var avundsjuk eller något.. Jag vet inte, men jag har också försökt få dispens och sätta i förlängning just vid somaren.. Men som ni vet är det inte tillåtet att tävla med här i Sverige tråkigt nog.. Svansen växer och har växt en hel del då den var till svansroten när jag fick honom, men det går långsamt och han lyckas ofta med att göra något så man får klippa lite ändå tråkigt nog. Men ja, han ser iaf inte ut så med vilje! :)
 
 
 Angelica

Haha det har jag inte ens tänkt på ^^


Beatrice B

http://beawall.blogg.se

Det har inte jag heller tänkt på Oo


Anonym

Har alltid trott att svensen ser så kort ut för att han viftat på den, haha. Men oj, tråkigt att människor faktiskt får för sig att klippa av svansarna på djuren..


Lina

Ah då är jag med. Har inte heller sett det förän nu så trodde det hade hänt nyligen. Fin är han hur eller hur :)

Svar: Tack vad gullig du är :) Det är lite tråkigt, men men det är som det är.. Brukar tänka att det är hans kännetecken ;)
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >