Ni är fantastiska!
Jag måste bara tacka för alla er fantastiska människor som mailat mig det senaste, om ni bara visste hur mycket det värmer att läsa vad ni skriver! Många av er går igenom liknande saker som jag och det är givetvis inte roligt att läsa, men att ni kommer in här och läser och inspireras av lilla mig?! Det är ju inget speciellt med mig, mer än att jag är lite smått hästtokig ;)
Jag minns när jag starta denna bloggen så sa jag till mina föräldrar att jag någon gång hoppas att någon i en liknande situation som mig kommer in på bloggen och tänker "kan hon så kan jag" men att det skulle vara så många, är ju kanske delvis både hemskt och helt fantastiskt! Det är värt varenda minut jag lägger på denna blogg när jag får höra om er.. också ni som inte alls har värk och bara talar om att ni tycker om min blogg, era ord betyder så obesklrivligt mycket ska ni veta! Det går rakt in i mitt lilla hjärta :)
 
Folk frågar ofta hur man orkar, hur man gör för att ta sig igenom allt som är jobbigt och att alltid ha ont.. Jag tror ni kan lista ut svaret, men att hitta något som gör att glädjen väger över det som är jobbigt är det absolut bästa man kan göra. I detta fallet så ger hästarna mig så enormt mycket glädje att jag helt enkelt kan se förbi när det gör ont, man är trött, ledsen, uppgiven och bara känner att allt jobbar emot en, ja då kan det räcka att bara komma till stallet och andas lite häst och titta in i dessa stora och genomärliga ögon så känns det helt plötsligt som att allt är borta.. Iaf för en stund, och dessa stunder mina vänner, det är stunder som vi som är sjuka/skadade eller vad det nu kan vara - det är dessa stunder vi värdesätter mer än någonting annat!
 
Tack till er som går in här varje dag och sprider lite extra glädje!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >